spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
26-feb.-2024

Ion Caramitru, pe patul de spital. Anunț oficial: „Nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă”

- Advertisement -

Ion Caramitru a fost internat în spital. Spre surprinderea tuturor, actorul a lipsit de la Festivalul Serile Filmului Românesc, de la Iași.

Ion Caramitru se află pe patul de spital, iar cauzele, ce au dus la internarea actorului, nu au fost încă date publicității. Medicii au recomandat ca legendarul artist să mai stea patru zile sub supraveghere medicală.

„Actorul Ion Caramitru nu va reuşi să ajungă la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) din motive medicale, fiind internat în spital” a anunțat  Andrei Giurgia, preşedintele ARTIS, organizatorul evenimentului cultural, în cadrul unei conferinţe de presă,

Ion Caramitru ar fi trebuit să fie prezent în cadrul evenimentului cultural ce se desfășoară la Iaşi, în Piaţa Unirii, unde are loc deschiderea oficială a ediţiei a XII-a Serilor Filmului Românesc, care îi este dedicată.

Publicul se va putea delecta, la Gala de deschidere a SFR, cu o proiecție în aer liber a filmului „Ştefan Luchian”, o producţie din 1981, în regia lui Nicolae Mărgineanu, în care Ion Caramitru face un rol de excepție, prin interpretarea pictorului român. …https://www.romaniatv.net/ion-caramitru-pe-patul-de-spital-anunt-oficial-nu-vreau-sa-cred-ca-suntem-napastuiti-de-soarta_5713623.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.