Ion Crăciunescu ”a închis televizorul” după o greșeală de arbitraj din CSA Steaua – FCSB 2: ”Nu poate vedea așa ceva”

CSA Steaua și FCSB 2 au încheiat la egalitate, 1-1, meci care a oferit o fază controversată de arbitraj.

În minutul 13, Valentin Bărbulescu a marcat, dar golul a fost anulat de centralul Vlad Baban pentru un presupus fault un atac. Decizia a stârnit polemici și o reacție vehementă a lui Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, analist Digi Sport.

Ion Crăciunescu ”a închis televizorul” după golul anulat Stelei în meciul cu FCSB 2

În studioul Fotbal Club, moderatorul Radu Naum și analiștii Ilie Dumitrescu și Narcis Răducan au dezbătut faza din minutul 13, opinia fiind unanimă: gol anulat incorect.

Moderatorul emisiunii a dezvăluit și reacția pe care a avut-o Ion Crăciunescu în momentul în care a văzut că centralul a anulat golul Stelei: ”A zis că a închis televizorul după faza asta. A zis că nu poate vedea așa ceva, că nu suportă să vadă așa ceva”.

Despre golul anulat în prima repriză a vorbit, la finalul jocului, și Daniel Oprița, antrenorul Stelei, care a semnalat și că FCSB 2 putea rămâne în inferioritate încă din minutul 70, după un fault al lui Octavian Popescu.

Cred că am avut și un gol anulat greșit. La pauză am văzut și eu reluările. Din explicațiile arbitrului, nu poți să îmi spui că vine cu talpa și se duce mingea sus. Se duce jos, nu? Cei care se pricep să analizeze. La mijloc a fost fault al lui Octavian Popescu la Bărbulescu. Ca să nu-i de al doilea galben, a luat decizia de fault invers”, a declarat Daniel Oprița. …https://www.digisport.ro/fotbal/liga-a-3-a/ion-craciunescu-a-inchis-televizorul-dupa-o-greseala-de-arbitraj-din-csa-steaua-fcsb-2-nu-poate-vedea-asa-ceva-1025335
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ