spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Ion Iliescu despre Victor Surdu: A fost un om cu o viaţă plină, cu multe calităţi

- Advertisement -

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că regretă moartea fostului ministru al agriculturii şi deputat social-democrat Victor Surdu.

„A fost un om cu o viaţă plină, cu o viaţă de muncă, cu multe calităţi şi de specialist şi de om. Iată, o moarte tragică, o boală necruţătoare, care i-a curmat viaţa înainte de vreme. Nu putem decât să regretăm asemenea momente şi să-i dorim familiei să treacă peste aceste momente grele”, a precizat Ion Iliescu.

Fostul preşedinte a adăugat că l-a cunoscut pe deputatul PSD Victor Surdu încă din 1975 când acesta era inginer agronom la o cooperativă din comuna Grozeşti, din judeţul Neamţ.

„I-am apreciat tenacitate lui şi forţa, puterea cu care s-a zbătut. (…) Era preţuit de oameni, pentru că era un om foarte harnic. Ulterior, s-au luat nişte măsuri şi a fost apoi integrat la nivel de judeţ (Iaşi – n.r.), apoi s-a afirmat pe linie profesională şi, după 1989, inclusiv lucrând la Ministerul Agriculturii”, a mai spus liderul de onoare al PSD.

El a adăugat că a avut „contacte multiple” şi în plan profesional, în domeniul de care răspundea Victor Surdu, dar şi în planul vieţii politice, colaborând cu deputatul PSD.

Deputatul PSD Victor Surdu a murit, joi, ca urmare a unui cancer pancreatic de care suferea de mai multă vreme, a declarat, pentru AGERPRES, deputatul Ioan Munteanu, fost preşedinte al organizaţiei PSD Neamţ.

În vârstă de 64 ani, Victor Raul Surdu Soreanu era soţul cântăreţei Angela Similea.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.