spot_img
18.8 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Ion Țiriac e generos. De ce își împarte averea la 33: „Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce“

- Advertisement -

Miliardarul Ion Țiriac este generos. Deși are doar trei copii legitimi, averea sa va fi împărțită în mod egal la 33 și fiecare va primi aceeași sumă de bani. El a recunoscut că i-au plăcut femeile și că numărul urmașilor săi este de ordinul zecilor.

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, însă este celebru pentru relațiile sale amoroase. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar cu Sophie Ayad îi are pe Ioana și Karim, relatează as.ro.

Fostul jucător de tenis ar fi decis totuși să își împartă averea în 33 de „felii egale”, spunând că toți urmașii săi vor primi aceeași sumă de bani.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă“, a declarat Ion Țiriac, conform italienilor de la outsidernews.it…https://adevarul.ro/showbiz/vedete/ion-tiriac-e-generos-de-ce-isi-imparte-averea-la-2231755.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.