spot_imgspot_img
10.7 C
Vaslui
20-apr.-2024

Ion Ţiriac şi-a cumpărat două apartamente în Mamaia, în valoare de 2 milioane de euro

- Advertisement -

Fostul tenisman, acum unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, cu o avere de peste un miliard de euro, are şi un număr impresionant de proprietăţi, iar anul acesta şi-a mai adăugat două apartamente de lux la colecţie.

Ion Ţiriac este cunoscut ca un adevărat globetrotter, dar în ultima vreme, atât din cauza situaţiei pandemice, cât şi a vârstei şi a programului foarte încărcat, miliardarul a preferat să călătorească mai puţin şi să-şi petreacă măcar o parte din vacanţă pe litoralul românesc.

În mod evident, fostul tenisman nu se putea caza pur şi simplu la un hotel, fapt pentru care şi-a căutat şi achiziţionat două proprietăţi care să-i satisfacă standardele de confort obişnuite. Este vorba de două apartamente situate chiar pe plaja din Mamaia, la aproximatix 50 de metri de malul mării, cu privelişti superbe şi toate facilităţile necesare pentru ca Ţiriac să petreacă o vacanţă relaxantă. …https://www.romaniatv.net/ion-tiriac-si-cumparat-doua-apartamente-in-mamaia-in-valoare-de-2-milioane-de-euro-galerie-foto_5742153.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.