spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Ionel Sandu (AUR): “10.000 lei pentru cuplurile cu peste 50 ani de căsătorie” |P|

- Advertisement -

SPRIJIN… Ionel Sandu, candidatul AUR la Primãria municipiului Vaslui, a inclus în programul sãu de administrare mai multe mãsuri pentru persoanele în vârstã. Spe exemplu, pentru cei cu peste 50 ani de cãsãtorie, acesta a prevãzut câte un premiu substantial: 10.000 lei/pereche „AUR sustine familia traditionalã. Începând cu acest an 2024, eu, împreunã cu consilierii mei, vom aloca de la bugetul Primãriei Vaslui suma de 10.000 lei pentru cuplurile de aur ale municipiului Vaslui. Este o initiativã specialã pentru a onora si a sãrbãtori cuplurile care au ajuns la o etapã extraordinarã a vietii lor: nunta de aur. În semn de respect si apreciere pentru cei 50 de ani petrecuti împreunã”, a transmis omul de afaceri Ionel Sandu.

De asemenea, candidatul AUR la Primãria municipiului Vaslui propune încheierea unui parteneriat între Primãria Municipiului Vaslui si diferiti antreprenori locali pentru înfiintarea unei cantine sociale. „În Vaslui sunt bãtrâni cu pensii mici, iar multi dintre ei îsi rup de la gurã ca sã îsi poatã cumpãra medicamentele. În programul meu de administare, am prevãzut o mãsurã importantã: înfiintarea unei cantine sociale, care va fi sustinutã printr-un parteneriat dintre Primãria Vaslui si diferiti antreprenori locali. Putem înfiinta si un grup de initiativã format din voluntari elevi si studenti pentru sprijin în toatã activitatea acestei cantine sociale. Este necesar sã le asigurãm bãtrânilor o sursã sigurã de mâncare caldã zilnicã si sã crestem calitatea vietii pentru categoriile sociale defavorizate”, a transmis Ionel Sandu, candidatul AUR la Primãria Vaslui.

Material de propagandã electoralã realizat de SC Vremea Nouã la comanda AUR Vaslui. CMF: 21240330.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

 1. Ce să-i faci unui individ care mai are o suflare în afaceri și încearcă și. El marea cu …..degetul ?
  Mai papagalule ? Banii din bugetul primăriei sun bani adunați din taxe , impozite ….etc
  Tu că , sa zicem om de afaceri !!!! Trebuie sa creezi plus valoare nu sa te spargi in figuri cu bugetul comunității locale că dai bani ? Pune mana pe munca creiaza locuri de munca , facilitează mediul de afaceri , încurajează creșterea natalității asigura echilibrat veniturile cu cât mai puțin cheltuielile …..etc
  Mare …….. Inocent poți să fii .
  Iartal doamne că nu știe ce face

 2. MAESTRE vezi sa nu iesi ,, SIFONAT ,, financiar din aceasta aventura !!!! A mai fost un vasluian , care iubea culoarea portocalie , acum multi ani si a AJUNS SA VINDA APROAPE TOT DIN CE AVEA .

 3. Unul dă, adunat, 2000 lei pe an fiecărui pensionar cu mai puțin de 2500 lei. Altul dă 10 000 cuplurilor care sunt căsătorite de peste 50 ani. Care dă mai mult? Are balta pește….. primăria are bănuți publici pentru pomeni!!! Dar locuri de munca nu știți că trebuie multor cetățeni?

 4. Bai retardaților, voi in primul rând trebuie sa faceți ceva pentru cei care muncesc sau n-au de munca, sa aibă un venit decent, sa nu umble cu mana întinsă, ca in p mamii voastre peste câțiva ani o sa fie si mai mulți de ăștia amărați si atunci ce o sa faceți ? o sa-i băgați pe toti la cantina sociala?

 5. Pfff…la fel ca si celalalt..bani, bani, …mita electorala…nu asa o sa castigi…adica din banii nostri..nu baiet..din banii tai..
  Pe cine dracu sa alegi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.