spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

VIDEO | Ionel Sandu, candidatul AUR la Primăria Vaslui, plin de noroi din cimitir: “dacă de alei senzoriale are nevoie orașul, eu mă dezbrac, plec și nu mă mai întorc”

- Advertisement -

SUPĂRAT… Investițiile pe care le-a propus primarul Vasile Pavăl pentru perioada următoare au atras critici nu doar din partea consilierilor locali, ci și din partea oamenilor de afaceri. Ionel Sandu, patronul societății Radical și candidatul AUR la Primăria Vaslui, a venit la conferința de presă, organizată ieri, plin de noroi pe pantofi și murdar pe pantaloni. Acesta tocmai se întorsese din Cimitirul Eternitatea, unde a mers să aprindă o lumânare surorii sale, dar din cauza ploii din ultimele zile și noroaielor formate a alunecat și a căzut. Acesta a atras atenția instituției conduse de Vasile Pavăl că vasluienii au nevoie urgent de investiții care să le rezolve nevoile de bază, cum ar fi să aibă unde să își înmormânteze rudele decedate, și nu de alei senzoriale. “Dacă mă întrebați, eu nici nu știu ce sunt alea, dar dacă de alei senzoriale are nevoie Vasluiul, atunci eu mă dezbrac, plec și nu mă mai întorc în oraș“ a susținut Sandu.

În timp ce Primăria Vaslui se pregătește să bage câteva milioane de euro pe viitoarele spații verzi care vor fi construite în zona fostei Unități Militare, cetățenii orașului nu mai au unde să-și parcheze mașinile, nu mai au cu ce să își plătească facturile, nu mai au unde își înmormânta părinții și pe cei dragi lor care trec în lumea de dincolo. Azi, Cimitirul Eternitatea este la capacitate maximă, mormintele se sapă unele lângă altele, fără a mai fi amenajate și aleile atât de necesare celor care merg să mai aprindă câte o lumânare la căpătâiul rudelor decedate. Lupta cu noroaiele i-a dat mari bătăi de cap și patronului societății Radical Grup, Ionel Sandu, care ieri a mers la mormântul surorii sale, pentru a depune un buchet de flori și a aprinde candela. “De când mă știu, data de 8 martie a fost pentru familia mea una specială. Îmi sărbătoream mama, surorile, plus ziua de naștere a tatălui meu. După ce părinții și sora mea au plecat într-o lume mai bună, această zi a căpătat o însemnătate aparte pentru mine. Am reușit ca zilele trecute să ajung la cimitirul din Corni Albești, unde am depus câte un buchet de flori și câte o lumânare la mormintele părinților. Zilele acestea mi-am propus să ajung și la sora mea, dar, din păcate, din cauza ploilor n-am mai reușit. Azi (n.r. miercuri), spre după-amiază, după ce am văzut că s-au mai îndepărtat norii, am mers în cimitir. Vreau să vă spun că nu avem cimitir, am mers pe niște alei săpate, morminte lângă morminte. În atâtea și atâtea mandate, domnul primar în funcție nu a pomenit niciodată de această problemă a cimitirului. Nevoia construirii unui cimitir, din punctul meu de vedere, ar trebui să fie primordială pentru primărie, iar eu am simțit această nevoie pe propria mea piele”, a declarat Ionel Sandu, care la conferința de presă de ieri a venit murdar pe pantaloni și plin de noroi pe pantofi.

“Despre nevoile de bază ale vasluienilor, nimeni nu vorbește”

Candidatul AUR la Primăria Vaslui a criticat actuala conducere a instituției, despre care spune că e ruptă de nevoile reale ale cetățenilor orașului. Ionel Sandu a propus oamenilor de afaceri din oraș să strângă bani, pentru a cumpăra un teren, unde să fie construit noul cimitir. “Oare în locul unde au fost serele din spatele Copoului și unde în jur de 50 de familii își câștigau pâinea, acolo unde produceam flori ieftine și unde acum a fost construit un nou parc, oare acolo nu se putea face o prelungire a actualului cimitir pentru a rezolva o problemă care cred că este foarte importantă pentru comunitate? Despre aceste nevoi de bază ale vasluienilor nimeni nu vorbește. Sunt intrigat pentru că azi, în Consiliul Local, s-a discutat despre Strategia de dezvoltare a orașului pe următorii patru ani. Am văzut în acea strategie grădini botanice, alei senzoriale, orice altă bazaconie, mai puțin un cimitir nou. Am auzit că s-a propus ca un nou cimitir să se contruiască în vechiul poligon, dar din discuțiile pe care le-am purtat cu constructorii am aflat că acolo, la două săpături de hârleț, dai de apă. Oare ce fel de respect avem față de cei dragi ai noștri care nu mai sunt printre noi? Sunt persoane în vârstă care vor să aprindă o lumânare la cimitir și care nu pot din cauza noroaielor. Dacă cei din Primăria Vaslui nu sunt în stare să construiască un nou cimitir, eu cu colegii mei antreprenori vom strânge bani și vom cumpăra teren pentru un nou cimitir. Vom face și un referendum, să vedem unde vor vasluienii să se realizeze această investiție pentru că nu putem duce morții acolo unde consideră primarul că ar fi bine să se facă un cimitir. Să manifestăm respect pentru morți, pentru toți cei care nu mai sunt printre noi. Eu azi m-am împiedicat și am căzut în cimitir din cauza noroaielor, azi am realizat că trebuie să pornim de jos, cu nevoile de bază ale vasluienilor. Sunt foarte multe probleme care trebuie rezolvate și pentru care actuala administrație a orașului nu e capabilă nici măcar să ne ofere un orizont de așteptare. Eu nu știu ce înseamnă alee senzorială, ce și-a propus Primăria Vaslui să facă pe terenul fostei Unități Militare, dar dacă alei senzoriale lipsesc acum orașului, eu mă dezbrac, plec și nu mă mai întorc niciodată în Vaslui”, a mai precizat Ionel Sandu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

20 COMENTARII

 1. „Acest viitor primar”,de la partidul AUR nu are un gard la depozitul lui de la calea ferată, o dezordine de nedescris.Mare gospodar, care nu face nici o îmbunătățire la societatea lui, aruncă cu bani aiurea la toate partidele.

 2. Faptul ca dl. Sandu nu stie „ce-s alea alei senzoriale”, dar se vede primar, la o simpla căutare pe google, ar afla ca, spre ex., aleile senzoriale ajută la integrarea senzorială a copiilor diagnosticați cu „tulburare de spectru autist”, dintre care, cei mai mulți sunt și desincronizați senzorial. După cum, un viitor primar, ar fi recomandat sa stie si că unul din mai puțin de 40 de copii e diagnosticat cu TSA.

 3. Nu ar strica cineva nou la sefia primariei numai ca trebuie sa scape de functionarii actuali ai primariei ca sa poata rezista… uraaaa si la garaaa…

 4. Cum est posibil sa-ti doresti sa te reprezinte asemenea analfabeti? Cum se prezinta un astfel de primar la o intalnire cu primarii de municipiidin tara sau cu cei din euroregiuni?Priviti tanarul din lateral care este atat de plin de el dar nici nu are habar cum trebuie sa stea in fata publicului. E greu! Un astfel de imberb este posibil sa te primeasca intr-un birou cu picioarele pe masa ori cu secretara facandu-i masaj cervical. Stai drept mai analfabetule cu muci in freza!

 5. De cimitire nu mai putem noi acum
  Lasă cimitirele, alte probleme avem, sau daca atât te roade ia si fa un crematoriu ca o sa ajungem sa bem zamă de morți nașterea cui s-a gândit sa facă cimitire in mijlocul orașului, astea trebuie închise

 6. E penibil sa ceri sa fii votat fără nimic
  Eterna placa ca ala n-a făcut, sau a făcut prost .. pai spune tu ce vrei sa faci, lasă desenele animate, unde nu merge bine zi ceva , un plan concret, analize, masuri, costuri , durata, nu ca o sa mai vedem după ma votați

 7. Și pina la urma ce o fi vrînd Sandu? Betonarea cărarilor dintre morminte in cimitirul Eternitatea ca să nu-și murdărească pantofii? Adică, acolo, unde au loc doar morții care….au bani?
  Interesant ! Cred că a uitat de balta din fata depozitului propriu din zona gării!
  Cu ce lucruri ieftine mai vin unii !
  Așa e in campania electorală !🤔😳

 8. Can vezi pe meclista asta de Laura Mihalus……iti cade o lacrima din p**a.
  Aur…..niste mizerii sustinute de ciurpelul de Timofticiuc.
  La cloaca aia de adunaturi de croncanitori de la 8 martie, a halit singur doua mese si o aripa de zburatoare care i s a parut mai rumenita dupa culoare….sa ne fereasca Dum,nezeu cu ce candidati avem….
  Tataru….o sluga care a indatorat tara…..
  Maradona……
  Chelmu……un betiv ordinar care inca il sustine pe incultul de Artene la APIA….
  Vai de noi….

 9. Sandu ăsta pare a ști ce face, deși e pe deplin ne-format. Bine-ar fi să știe ce spune, că nu pare…
  Pavăl ?
  Canalia asta a nenorocit Vasluiul și s-a îmbogățit el și ai lui. Om vedea pe cel care vine.

 10. Off topic Faceți niște investigații și la cimitirul Eternitatea. Începând de la Clopotar/clopotara, care are taxa pentru a trage clopotul- nu e mulțumită dacă îi dă 10 lei, pentru ea e prea puțin.
  Clopotarul clopotarei, din câte știu el este un fel de administrator la capelă cat și a acelei săli, unde se servește mâncarea. Cash cere și el, fără a elibera chitanța pe toată suma plătită de către cei care au nevoie să-și îngroape morții.
  Cel care face cavouri – tot cash primește, in incinta cimitirului. Nu știu dacă oamenii care lucrează au vreun contract de muncă sau ceva. La fel, chitanța se eliberează cam pe ce sumă crede el… dacă ai nevoie să cumperi un cavou, tot el te ajută, depinde de “zona”
  În zilele acestea, trebuie să îți permiți să îți îngropi mortul pentru ca cei care ar trebui să fie cu milostenie, au grijă să te jecmaneasca cu vârf și îndesat.
  Toți sunt sub aripile protectoare a preoților ce slujesc la cimitirul Eternitatea.

 11. Faceți niște investigații și la cimitirul Eternitatea. Începând de la Clopotar/clopotara, care are taxa pentru a trage clopotul- nu e mulțumită dacă îi dă 10 lei, pentru ea e prea puțin.
  Clopotarul clopotarei, din câte știu el este un fel de administrator la capelă cat și a acelei săli, unde se servește mâncarea. Cash cere și el, fără a elibera chitanța pe toată suma plătită de către cei care au nevoie să-și îngroape morții.
  Cel care face cavouri – tot cash primește, in incinta cimitirului. Nu știu dacă oamenii care lucrează au vreun contract de muncă sau ceva. La fel, chitanța se eliberează cam pe ce sumă crede el… dacă ai nevoie să cumperi un cavou, tot el te ajută, depinde de “zona”
  În zilele acestea, trebuie să îți permiți să îți îngropi mortul pentru ca cei care ar trebui să fie cu milostenie, au grijă să te jecmaneasca cu vârf și îndesat.
  Toți sunt sub aripile protectoare a preoților ce slujesc la cimitirul Eternitatea.

 12. HANDICAPATUL DE PAVELECUSECHELE TREBUIE DUS DE URGENT LINGA COLEGUL LUI LA AVICOLA NR 2( PUSCARIA DIN VASLUI LINGA DUMITRU BUZATU)…MINCALAR CANCERUL DE OPARIT SI DROJDER….SI COPIII LUI LA FEL…UNUL FURA DE LA LDP VASLUI ALTUL FURA DIN LUCRARI CU STATUL……HAI CU PUSCARIA PENTRU TOTI….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.