3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Ionut Dolãnescu, lãsat fãrã permis la Vaslui! Zbura cu 125 km/orã!

SANCTIUNE… Cunoscutul interpret de muzicã popularã Ionut Dolãnescu a rãmas fãrã permis, în municipiul Vaslui, urmând ca procesul prin care acesta contestã mãsura luatã de Politia Rutierã împotriva sa, pentru viteza excesivã surprinsã de camerele radar, sã se desfãsoare la Judecãtoria Vaslui. Pe 21 iulie, radarele din dotarea Politiei Rutiere judetene l-au surprins pe Dolãnescu în timp ce acesta gonea cu 125 de kilometri la orã la iesirea din Vaslui spre Munteni de Jos. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pe interpretul de muzicã popularã si i-au întocmit un proces verbal, prin care acesta a rãmas fãrã permis de conducere pentru 90 de zile, urmând sã plãteascã o amendã de 1.300 de lei. Dolãnescu are permis de conducere emis în SUA, însã politia a decis sã-l lase pieton în România pentru trei luni de zile. Dosarul 7608/333/2019, în care Ionut Dolãnescu reclamã IPJ Vaslui pentru modul în care a fost sanctionat, este înregistrat la Judecãtoria Vaslui pe data de 1 august, urmând sã primeascã termen de judecatã în toamna acestui an.

Pe 21 iulie, un Mercedes Benz înmatriculat   în Florida, SUA, zbura pe soseaua cu patru benzi de la iesirea din Vaslui spre Munteni de Jos. Masina a fost surprinsã de camerele radar ale Politiei Rutiere, iar un echipaj de la Rutierã a plecat în urmãrirea soferului vitezoman. La intrarea în Munteni de Jos, bolidul de lux a fost oprit de politisti, care i-au aplicat sanctiunea impusã de legile actuale soferului masinii Mercedes. Mare le-a fost mirarea sã descopere cã soferul masinii de lux era cunoscutul interpret de muzicã popularã Ionut Dolãnescu, fiul celebrilor artisti Ion Dolãnescu si Maria Ciobanu. Acesta a spus cã se grãbea sã ajungã la Bucuresti, unde avea un spectacol, de aceea a apãsat mai tare pe pedala de acceleratie. Politistii rutieri nu s-au lãsat impresionati de declaratiile vedetei de muzicã popularã, ci i-au cerut permisul de conducere. Asa au constatat cã Dolãnescu avea permis eliberat de autoritãtile americane, masina având si ea numãr de Florida. Ionut Dolãnescu a fost pedepsit cum spune legea: i s-a retinut permisul de conducere pentru 90 de zile si i s-a aplicat o amendã de 1.305 lei, punându-i-se în vedere cã poate contesta procesul verbal de sanctionare. Pe 1 august, Judecãtoria Vaslui a înregistrat dosarul 7608/333/2019, în care Ionut Dolãnescu este petent, iar Inspectoratul de Politie Judetean este intimat. „Plângere contraventionalã PVSX NR. 044592” emis de IPJ Vaslui, este obiectul dosarului care urmeazã a fi judecat de magistratii Judecãtoriei Vaslui, ceea ce înseamnã cã judecãtorii de aici vor trebui sã decidã dacã vedeta muzicii populare a fost sanctionatã corect sau nu.

Sã fi fost Ionut Dolãnescu la rudele din R. Moldova ale sotiei sale?

Un lucru este cert în toatã aceastã poveste. Soacra lui Ionut Dolãnescu este de loc din R. Moldova, la fel ca si sotia sa. Este adevãrat, soacra locuieste de 20 de ani în Italia, însã cel mai plauzibil scenariu pentru prezenta cunoscutului interpret de muzicã popularã pe soselele Vasluiului ar fi cã acesta venea din Basarabia, alãturi de sotia sa, sau ar fi putut avea spectacol în zona Iasiului. Conform ziarului Libertatea, Ionut Dolãnescu si sotia lui au ajuns în România la începutul lunii iulie, în timp ce mama cântãretului, marea interpretã de muzicã popularã Maria Ciobanu, a rãmas în America. Copiii, Vlãdut, Iancu Nicolae si Ioana Maria, îsi petrec vacanta de varã la bunica maternã, Alina, moldoveancã de peste Prut stabilitã în Italia. Alina Martelli, mai spun colegii de la Libertatea, mama Doinitei Dolãnescu, locuieste de aproape 20 de ani în apropierea orasului Perugia. A împlinit recent 58 de ani, iar la petrecere au fost prezenti si fiica, si ginerele, si nepotii. Ulterior, Dolãnestii au venit acasã, în România, lãsându-i doar pe cei mici cu bunica. “Am o soacrã minunatã, tânãrã, pe care o iubim si ne bucurãm cã am reusit sã fim prezenti cu totii la petrecerea ei aniversarã. Am reusit sã-i facem o suprizã. Am petrecut câteva zile cu liniste, excursii în zone istorice si multã bucurie, cãci am avut parte si de o frumoasã petrecere aniversarã. A fost un garden party minunat”, spunea Ionut Dolãnescu, pentru colegii de la Libertatea. Înainte de a zbura cãtre Europa, juniorii familiei Dolãnescu si-au vãzut si bunica paternã, pe Maria Ciobanu, tocmai pentru ca marea interpretã sã nu sufere prea tare de dorul lor pânã la sfârsitul verii. “Mama a venit special din California, unde locuieste împreunã cu sora mea, Camelia Filip, la noi acasã în Orlando, Florida, ca sã-si vadã nepoteii. si atunci am petrecut zile minunate. Mã bucur cã pânã acum am reusit ca miile de kilometri ce despart copiii mei de bunicii lor sã nu fie o problemã si sper sã fie mereu asa”, a mai spus Ionut Dolãnescu, cel care are dublã resedintã, România si Statele Unite.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here