IPJ Vaslui se laudă cu sancțiunile date șoferilor indisciplinați, în timp ce polițiștii parchează mașinile pe trotuar (FOTO)

INDISCIPLINAȚI… O autospecială a fost parcată pe trotuar, chiar în fața sediului Poliției Municipale Vaslui, acolo unde se află și Poliția Rutieră.

RUȘINICĂ… Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui a atras atenția că mai multe sancțiuni au fost date în ultima perioadă în urma acțiunilor desfășurate pe drumurile județului. Zeci de șoferi au fost amendați, mulți au fost lăsați și fără dreptul de a conduce după ce oamenii legii au constatat abateri grave de la regimul circulației rutiere. Asta în timp ce, în fața Poliției Municipale Vaslui, agenții își parchează mașinile pe trotuar, încălcând nu doar normele privind staționarea și parcarea, ci și regulile bunului simț.

O autospecială de poliție a fost fotografiată în timp ce era parcată pe trotuar, chiar în fața sediului Poliției Municipale Vaslui, acolo unde se află și Poliția Rutieră. “Sunt curioasă dacă polițiștii amendează și mamele care ies pe carosabil cu căruciorul pentru că nu au avut loc de autospeciala parcată pe trotuar”, a comentat cel care a trimis pozele pe mailul redacției Vremea Nouă. Nu este prima dată când mașinile aparținând Ministerului Afacerilor Interne sunt date exemplu negativ de către vasluieni. În luna ianuarie a acestui an, o autospeciala MAI a blocat circulația în centrul Vasluiului după ce a parcat neregulamentar în fața CEC, blocând ambele benzi ale bulevardului.
3 COMENTARII

  1. Bă lasati o baltă! Voi nu v ati învățat ca ” noi” polițiștii suntem.stapanii șoselelor și implicit a orașului! Legea este pentru fraieri băi ” ragaliilor”!

  2. Daca era in America era ridicata urgent intrucat a blocat hidrantul dar deh… “Free people own guns, slaves don’t.”

LĂSAȚI UN MESAJ