spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Iranul a cerut încheierea conflictului. „Cazul poate fi considerat închis”

- Advertisement -

Iranul a cerut Israelului să nu reacţioneze militar la atacul său fără precedent din noaptea de sâmbătă spre duminică, pe care l-a prezentat drept o ripostă justificată la atacul israelian care i-a distrus Consulatul din Damasc.

„Cazul poate fi considerat închis”, a anunţat misiunea iraniană la ONU într-un mesaj postat duminică, la trei ore după începutul operaţiunii. Însă, a avertizat ea, „dacă regimul israelian comite o nouă greşeală, răspunsul Iranului va fi considerabil mai dur”, scrie News.ro. Duminică, preşedintele iranian Ebrahim Raisi a avertizat că reacţia ţării sale va fi „mult mai puternică” în cazul unui „comportament imprudent” al Israelului sau partenerilor săi, după atacul iranian. „Pedepsirea agresorului s-a realizat”, şi-a exprimat într-un comunicat satisfacţia Raisi, adăugând că „dacă regimul sionist sau partizanii săi” dau „dovadă de un comportament imprudent, vor primi un răspuns decisiv şi mult mai puternic”. Comandantul Forţelor armate iraniene, generalul Mohammad Bagheri, s-a felicitat cu privire la faptul că atacul şi-a „atins toate obiectivele”, şi anume a „scos din serviciu un centru de spionaj şi o bază aeriană”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/iranul-a-cerut-incheierea-conflictului-cazul-poate-fi-considerat-inchis-2759077

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.