31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr. Pink? Irinel Columbeanu: «M-a certat»

Irinel Columbeanu urmează să lanseze o nouă carte, în cadrul căreia a vorbit despre plecarea fiicei sale, Irina, în SUA. În cel de-al treilea volum al autobiografiei sale afaceristul a povestit despre rolul pe care Mr. Pink l-a jucat în viața copilului său.

Irina Columbeanu a locuit o bună perioadă de timp în „palatul” de la Izvorani deținut de tatăl său și mare a fost mirarea multora când micuța s-a mutat în SUA, alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Mr. Pink. Irinel Columbeanu nu s-a lăsat convins cu ușurință de fosta parteneră și chiar recunoaște că, la început, nu putea să accepte situația și nu și-a dat acordul.

Ulterior, Irinel Columbeanu a avut parte de o întrevedere cu Mr. Pink, întrevedere ce avea să fie decisivă pentru viitorul Irinucăi. Întreaga acțiune s-a petrecut într-o parcare subterană, unde milionarul american și-a ieșit din fire când a sesizat că tatăl Irinei nu are de gând să-i permită fetei plecarea în SUA, chiar dacă decizia ar fi fost în favoarea micuței…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/irina-columbeanu-s-a-mutat-in-sua-635661.html#gal=3uFo3ksEpH&gal_i=21&gal_fs=0

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here