21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Irina Fodor şi Ştefan Bănică Jr., prima apariţie în public după scandal. Cum s-au afişat, în faţa tuturor

Irina Fodor și Ștefan Bănică au apărut în direct, la televizor, mai apropriați ca niciodată. Soția lui Răzvan Fodor îl absoarbe din priviri pe ”Regele Rock-and-Roll-ului” al României, după ce a avut loc marele scandal din presă.

Ștefan Bănică și Irina Fodor au „spart” gheața în această seară. Cei doi au prezentat împreună, cu drag noua tematică a ediției Dancing on Ice: Vis în doi” și pe jurații emisiunii. Un detaliu important a întors toate privirile publicului.

Irina Fodor, de braț cu Ștefan Bănică

Publicul a rămas șocat când prezentatoarea TV și-a făcut apariția la brațul colegului său de platou. Aceasta a impresionat telespectatorii cu piesa vestimentară la care a apelat în această seară a poveștilor. Irina Fodor s-a conformat și a îmbrăcat o rochie spectaculoasă care i-a scos în evidență cele mai frumoase părți ale corpului și superbele trăsături ale feței…https://www.bzi.ro/irina-fodor-si-stefan-banica-jr-prima-aparitie-in-public-dupa-scandal-cum-s-au-afisat-in-fata-tuturor-4419779?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here