Irina Loghin, 15 Revelioane cu familia Ceaușescu. Dezvăluiri emoționante despre copilărie și sărăcie

Luni, 28 decembrie, de la ora 21:00, la „Rețeaua de idoli” vine una dintre cele mai iubite artiste: Irina Loghin. Supranumită „Regina muzicii populare românești”, invitata Irinei Păcurariu a oferit în emisiunea TVR 2 una dintre cele mai emoționante confesiuni din carieră.

Solista de muzică populară Irina Loghin s-a născut într-o familie numeroasă, cu șase frați, și a învățat de mică ce înseamnă să muncești. Puţină lume ştie că îndrăgita interpretă a avut o copilărie dură, părinţii ei confruntându-se cu probleme financiare. Mai mult, când tatăl Irinei Loghin a plecat pe front, solista şi fraţii ei au fost nevoiți să muncească din greu.

„Mama nu m-a lăudat niciodată, tata simțeam că se bucură. Nu mi-a spus niciodată «Uite, te-am văzut la tv». Era foarte cochetă, fusese regina balului de la noi din comună cu un costum popular lucrat chiar de ea. Avea o bentiță din catifea verde pe frunte… Erau foarte dibace femeile care țeseau,și acum am țesături. Ne-a învățat și pe noi să țesem, ca să avem zestre de măritat”, a povestit Irina Loghin la „Rețeaua de idoli”.

“Irina Loghin a dus cochetăria și respectul pentru public la maxim”

Artista a ajuns la vârsta de 81 de ani și, în ciuda timpului, se mândrește cu felul în care arată și cu genele bune moștenite. În tinerețe, Irina Loghin a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei ale scenei românești. „Irina Loghin nu este doar un artist care și-a conservat iubirea publicului timp de șase decenii, este o femeie modernă, cu valori despre care astăzi se scriu cărți motivaționale, principii și obiceiuri pe care ea le resprectă din instinct și o mare și prea puțin știută sensibilitate și intuiție feminină. O mamă care și-a crescut cei doi copii fără niciun ajutor, un artist care a dus cochetăria și respectul pentru public la maxim (niciodată, nici măcar la nunți sau botezuri) nu mergea să cânte fără echipa ei de lumină și sonorizare, un om atât de iubit încât în anii în care a fost în dizgrația comunistă umplea câmpuri de oameni care veneau s-a asculte”, a spus Irina Păcurariu, realizatoarea emisiunii „Rețeaua de idoli”. … https://www.click.ro/vedete/romanesti/irina-loghin-15-revelioane-cu-familia-ceausescu-dezvaluiri-emotionante-despre
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ