spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Irinel Columbeanu a ieşit din topul bogaţilor

- Advertisement -

Faptul că problemele financiare s-au acutizat pentru Irinel Columbeanu era, până acum, doar un zvon. A apărut însă şi confirmarea: soţul Monicăi Columbeanu a dispărut din Top 300 Capital al celor mai bogaţi În Top 300 Capital din anul 2009, Irinel Columbeanu se clasa pe locul 219români.

Topul Capital 2010, care va fi lansat în curând pe piaţă, aduce mari schimbări în clasamentul bogătanilor României. Conform unor surse din redacţia Top 300 Capital, ediţia 2010, criza financiară prin care trece ţara noastră a lăsat urme adânci în conturile lui Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai cunoscuţi multimilionari din România.

Astfel, Irinel nu a reuşit să intre din nou în top, confirmându-se astfel scăderea afacerilor familiei, cu excepţia celor derulate de Monica, una dintre cele mai de succes manechine din România, care reuşeşte să obţină contracte extrem de profitabile din această meserie. De altfel, acesta pare să fie şi motivul Moni reuşeşte tot ce-şi propune în cariera de manechinpentru care Moni stă de aproape două luni în SUA: ea e nevoită să câştige banii necesari pentru a se întreţine conform standardelor cu care s-a obişnuit.

Iri avea 35 de milioane de euro

Anul trecut, milionarul de la Izvorani avea o avere estimată la 35 de milioane de euro, în scădere faţă de 2007 (aproape 100 de milioane de euro) sau 2008 (37 de milioane de euro).

Moni, contract cu Elite

Dacă lui Irinel afacerile nu-i merg mai deloc, Monicăi Columbeanu i se înmulţesc contractele de manechin. Astfel, cât timp a stat în SUA, vara care tocmai a trecut, soţia milionarului a reuşit să semneze un contract cu cea mai mare agenţie de modele din lume, Elite Model Management.

LIBERTATEA.RO

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.