Irinel Columbeanu, “excentric” și fără milioane: plimbă doza de bere în buzunar și își ia cafea la pliculețe

Pe vremuri milionar excentric cu Bentley si Rolce-Royce la scara, acum abia se taraie cu un Mercedes lovit si vechi  de maximum 1500 euro, cu doza de bere in buzunar si pliculete de ness la un leu bucata  in mana. Irinel a fost surprins plecand de la locuinta inchiriata  de catre un prieten pentru a merge la un Lidl din zona Pipera pentru a cumpara o doza de bere pe  care a proptit-o in buzunar ca un boschetar si cu cateva plicuri de cafea 3in 1 in mana. Dupa ce s-a urcat in masina ,Iri s-a intors inapoi acasa.
cezar.preda-Aprilie=26.04.2021-Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu învaţă să trăiască precum un om modest şi se descurcă bine. Nu are şofer, nici angajaţi, aşa că îşi face singur cumpărăturile. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul monden în timp ce ieşea dintr-un magazin din Pipera, cu doza de bere în buzunar şi cu câteva pliculeţe de cafea în mână. S-a urcat în maşina veche, vizibil lovită pe partea stângă şi a plecat, trist, acasă.

Când priveşti la pozele de acum cu Monica Gabor (33 de ani) şi cu Irinel Columbeanu (64 de ani) poţi să spui că s-a întors roată. Odinioară fata săracă venită din Bacău are acum o viaţă de lux în America, alături de fiica şi de soţul ei cu origini asiatice, MR Pink. Este profesoară, are salariul ei şi îşi permite vacanţe, răsfăţ la restaurante sau shopping, are o casă superbă în Malibu şi conduce o maşină scumpă.În timp ce Irinel trăieşte ca orice român de rând, cu salariul minim pe economie şi plăteşte chirie la un apartament modest. Nu se gândea că de la statutul de milionar, care locuia la palat înconjurat de angajaţi, şi care avea o avere de 70 de milioane de euro, să ajungă la statutul de chiriaş.

Viaţa l-a surprins în cel mai nefericit mod, însă în ultimii doi ani de când se află în situaţia aceasta, Columbeanu a demonstrat că este un om puternic! Nu a plâns, nu s-a văitat că o duce rău, că nu are cu ce plăti chiria sau întreţinerea, ci s-a comportat ca un bărbat cu un psihic tare. Această decădere pe alţii i-ar fi îmbolnăvit.  …https://www.click.ro/vedete/romanesti/irinel-si-folosit-buzunarele-pe-post-de-plasa
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ