18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Irinel Columbeanu revine în afaceri! Ce milionar îl sprijină

Irinel Columbeanu este pregătit să se lanseze din nou în afaceri, după ce a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale. Mai mult, fostul milionar de la Izvorani are de gând să scrie o carte, care, cu siguranță, va deveni un best-seller.

Irinel Columbeanu se pregătește să intre din nou în afaceri, chiar dacă viața lui, în ultimii ani, a avut un trend descendent. A rămas fără avere, fără vila de la Izvorani, iar viața de lux în care trăia a devenit amintire.

De la zeci de milioane, la… coșnița zilnică

A rămas fără zeci de milioane de euro, și-a pierdut soția și, mai apoi fiica, pe Irinuca, iar în cele din urmă a ajuns să trăiască modest, într-un apartament cu chirie, și să conducă o mașină de mâna a doua. Petrecerile din lumea bună au devenit o amintire, lăsând locul cafelelor băute la terasa de cartier, alături de puținii oameni care i-au rămas alături… Cât despre banii pe care, deunăzi, îi întorcea cu lopata, Irinel Columbeanu a învățat să trăiască mai mult decât modest.

Întrebat câți bani cheltuie acum lunar, fostul milionar a dat un răspuns onest și surprinzător…

„Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare‘, a răspuns fostul milionar. …https://www.bzi.ro/irinel-columbeanu-revine-in-afaceri-ce-milionar-il-sprijina-4136912?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here