23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Isabela Onoriu, despre clipele în care Daniel era în comă: «Mi-am dorit moartea, acolo, lângă el»

Daniel Onoriu și soția sa, Isabela, au discutat despre evenimentele grele prin care au trecut, în momentul în care celebrul șofer de raliu a fost în comă 55 de zile.

Soția celebrului pilot, Isabela Onoriu, a discutat despre cât de grea a fost perioada în care Daniel a fost internat în spital, condiția sa fiind una foarte gravă și aproape critică.

Daniel și Isabela, împreună chiar și în cele mai grele momente

Și, totuși, în ciuda problemelor care au apărut pe parcurs și a celor din sistemul de sănătate din România, cei doi soți și-au pus încrederea în Dumnezeu și au reușit să depășească acel moment greu.

Cu toate acestea, Isabela a avut de învățat o lecție foarte importantă. În cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, aceasta a amintit că indiferent de banii pe care o persoană i-ar putea avea, aceștia nu o să-i salveze niciodată sănătatea.

Oricât de mulți bani ai avea în viață, nimic nu te poate salva, dacă Dumnezeu nu-ți e aproape. Fără credință, suntem nimeni.”, a declarat aceasta…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/isabela-onoriu-despre-clipele-in-care-daniel-era-636153.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here