spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

Îsi asteaptã rândul

- Advertisement -

Popovici este încântat de strategia clubului

SANSÃ…Vestea cã oficiialii clubului vasluian au decis sã întinereascã masiv echipa din acest retur de campionat i-a adus în extaz pe jucãtorii tineri din lotul Vasluiului, multi dintre ei visându-s deja în primul „11” al echipei. Printre acestia se aflã si internationalul de tineret în vârstã de 19 ani, Sergiu Popovici, care a fost adus la Vaslui în iarna anului trecut de la divizionara a III-a, Flacãra Fãget. Având în vedere cã pe postul sãu era concurentã destul de mare, fotbalistul nu a reusit sã evolueze nici un minut în tricoul „galbn-verde”. Mijlocasul a promis cã anul acesta va face tot ce îi va sta în putiintã sã îsi convingã antrenorul cã îsi meritã locul la echipã.

Rep: Ai aproape un an de când oficial esti jucãtorul Vasluiului, speri ca anul acesta sã îti faci loc la echipã si sã debutezi?

Popovici: Da, este adevãrat cã am un an de când sunt la Vaslui. Sper ca anul acesta sã fie un an mai bun pentru mine si sã ajung sã joc pentru echipã.

Rep: Anul acesta cei de la club au anuntat o intinerire masiva a lotului, ar fi benefica aceasta schimbare?Crezi cã echipa ar avea rezultate mai bune daca ar fi mai multi jucatori tineri in primul „11”?

Popovici: Am înteles si eu cã cei de la club vor sã întinereascã echipa si nu pot sã spun decât cã acest lucru îmi oferã mai multã încredre pe viitor. Cred cã este foarte bine cã s-au gând sã întinereascã echipa si asta deoarece le oferã jucãtorilor tineri sansa de afirmare.

„Echipa nu stã într-un jucãtor sau doi”

Rep: La finalul anului trecut Adrian Porumboiu si-a anuntat retragerea de la echipa, tu cum comentezi asta?

Popovici: Am auzit si eu cã domnul Porumboiu a anuntat cã se retrage de la echipã, dar eu nu cred acest lucru. Nu cred cã un om care a bãgat atâtia bani în aceastã echipã si care este atasat foarte mult de fotbal, ar putea sã plece asa.

Rep: Oficialii clubului au decis sã treacã pe lista de transferuri jucãtorii care depãsesc vârsta de 30 de ani. Cum crezi cã va arãta echipa fãrã o parte dintre jucãtorii care fãceau parte din primul „11”?

Popovici: Întradevãr este nevoie de jucãtori experimentati la echipã, dar trebuie sã ne gândim cã echipa nu trebuie sã stea într-un jucãtor sau doi. Indiferent de deciziile care se vor lua la club, echipa trebuie sã meargã mai departe cu jucãtorii care vor rãmâne deoarece toti suntem jucãtori de fotbal, unii mai experimentati

Rep: Ce asteptãri ai de la tine în noul an?

Popovici: Anul acesta îmi doresc din tot sufletul sã bifez cât mai multe minute în tricoul „galben-verde” si cu ajutorul lui Dumnezeu sã si marchez.

Rep: Urmeazã pentru voi o perioadã destul de grea si anume cantonamentul de iarnã. Esti pregãtit pentru ce urmeazã?

Popovici: Într-o sãptãmânã vom merge în cantonament unde voi încerca sã mã pregãtesc cât mai bine. Sper ca atunci când va începe campionatul antrenorul sã îmi dea sansa sã demonstrez cã merit sã joc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.