spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

ISJ Vaslui a numit noi directori: nume surpriză la Liceul “Ion Mincu” Vaslui

- Advertisement -
CONDUCERE… Liceul Tehnologic “Ion Mincu” Vaslui are un nou director adjunct: Marius Baciu, profesor de geografie.

SCHIMBĂRI… Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui a numit noi directori de școli. O schimbare surprinzătoare s-a făcut la Liceul Tehnologic “Ion Mincu” Vaslui, acolo unde în locul directorului adjunct a fost numit un profesor de geografie, care nu a mai ocupat vreo funcție de conducere până acum. Este vorba Marius Baciu, cadru didactic care a obținut, alături de elevii lui, rezultate foarte bune la Olimpiada Națională de Geografie. Acesta a fost, însă, și în centrul unui scandal în 2018, când ar fi cerut o sumă mare de bani elevilor de la un alt liceu, pentru a le face fotografii la cursul festiv de clasa a VIII-a. Ovidiu Lisievici, fostul director de la Liceul “Ion Mincu”, este acum inspector școlar cu jumătate de normă pentru managementul resurselor umane și jumătate de normă pentru educație permanentă. În locul directoarelor Anda Șefănică și Mihaelia Lungu, acum inspectoare pentru programe privind accesul la educație, respectiv pentru proiecte și programe europene, au ajuns Daniel Stratulat – director la Liceul Pedagogic “Ioan Popescu” Bârlad și Mariana Muntenașu – director adjunct la Școala Gimnazială “George Tutoveanu” Bârlad.

Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad are doi noi directori: Gabriela Ciorici – director general și Mihaela Camber – director adjunct. Directori noi au mai fost numiți și la următoarele unități de învățământ: Dana Turbatu – director adjunct la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir” Huși, Alina Gârdea – director la Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Huși, Octavia Aurelia Nacu – coordonator la Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Vaslui, Lăcrămioara Simona Gherghina Condurachi – director la Școala Gimnazială nr. 1.

ISJ Vaslui a reînnoit mandatele a mai multor directori de școli

De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a reînnoit mandatele a mai multor directori de școli, grădinițe și licee din județul Vaslui. Printre acestea, se numără Gabriela Plăcintă la Centrul Județean de Excelență Vaslui, Diana Șfaițer la Școala Gimnazială “Elena Cuza” Vaslui, Margareta Solomon la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Constantin Pufan” Vaslui, Daniela Manea la Școala Gimnazială “Mihai David” Negrești, Ionela Damian – director Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 Huși, Petru Gimi Oprea – director Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur” Huși, Cristian Onel – director Școala Gimnazială „Veniamin Costachi”, sat Roșiești, Ovidiu Bibirig – director Școala Gimnazială nr. 1, sat Pungești, Lilia Boambă – director Liceul „Ștefan cel Mare”, sat Codăești. În total, ISJ Vaslui a numit prin detașare în interesul învățământului 51 de cadre didactice în funcția de director/director adjunct la 46 de unități școlare. Este vorba despre acele unități de învățământ pentru care nu s-a înscris niciun candidat la ultimul concurs organizat de Ministerul Educației sau nu l-au promovat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Ratacit Lisievici ??? este un om deosebit fata de alte personaje din aceasi institutie. Andriescu e mai bun ? Miramas . cind face servici ca sta inchis mai mult cu amanta .

  2. Sunt profesori la liceu cu 10 clase peste Baciu.Un exemplu e dl.Toma, profesor cu doctorat.
    Sa fie o compensare ca sotia lui Baciu nu a obținut cresa din cartier?

    • Doamne.. de parca preda la liceu din teza de doctorat.copii past. E bine ca dupa doua mandate sa si vada de meseria de prof. Atit idieectorii cit si inp. si inspectorii. Se mai respecta cumva votul/ acceptul CP.

  3. E bine sa fie cunoscuti si alti directori careeee….au cite 4-5 mandate si.. nu au participat la nici un concurs de directori. .. ex.sc.4.vs si multe altele

  4. Baciu de la Mincu … prostii cu preturi exorbitante.. facea poze dar la 1/2 din pret. Si nu forta. Este un prof. Desavirsit dedicat profesiei.. merita acest post.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.