spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Israelul a lovit Iranul cu o rachetă supersonică Rampage de jumătate de tonă. Dezvăluiri despre atacul de la Isfahan

- Advertisement -

Israelul a folosit o rachetă supersonică Rampage cu rază lungă de acțiune în atacul său asupra Iranului, a anunțat postul de televiziune israelian Kan, potrivit The Times of Israel. Oficialii americani au declarat că Israelul a efectuat vineri un atac cu rachete asupra unei baze militare iraniene din apropierea orașului Isfahan.

Israelul nu a confirmat rapoartele, în timp ce Iranul a încercat să minimizeze incidentul, făcând referire doar la drone de mici dimensiuni folosite în atac, despre care ministrul său de externe a spus că sunt „ca niște jucării cu care se joacă copiii noștri”. Deși rămâne neclar ce arme au fost folosite în atac, Kan a relatat că Israelul a folosit o rachetă aer-sol Rampage, care a fost identificată în fotografii și că daunele provocate de atac au fost în concordanță cu un atac Rampage.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/israelul-a-lovit-iranul-cu-o-racheta-supersonica-rampage-de-jumatate-de-tona-dezvaluiri-despre-atacul-de-la-isfahan-2768285

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.