Cât de dispuși ați fi să mâncați insecte? Un start-up din Italia crește greieri comestibili, ca opțiune sustenabilă și hrănitoare. Dar ce italian ar adăuga greieri la unul dintre cele mai populare feluri de mâncare, așa cum este pizza? Carlo Del Buono este un pizzer de lângă Roma, care crede că totusi greierii sunt speciali pentru dietă. Este aceasta o idee ingenioasă sau o schimbare deloc binevenită în bucătăria italiană? Urmăriți un reportaj marca „Focus Europa”, un proiect Digi24 şi Deutsche Welle. Emisiunea e difuzată vineri la ora 22:30 și în reluare sâmbătă, de la ora 19:30.
Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/italianul-care-face-pizza-cu-faina-de-greieri-serios-acum-daca-eu-pot-manca-greieri-oricine-poate-2749277
Sa mancati pizza de la broscari pana o sa garaiti numai carabusi pe ochi si nas.