14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Iubita nu i-a satisfăcut poftele sexuale pentru că era în spital și s-a gândit să apeleze și la fiica acesteia. Nu i-a păsat că are doar 9 ani. Cum a ieșit grozăvia la iveală și ce s-a ales de pedofil

Un individ în vârstă de 51 de ani, din comuna Gropnița, județul Iași, este cercetat pentru agresiune sexuală. Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi abuzat-o pe o fetiță de numai 9 anișori, fata concubinei lui. La audieri, individul a susținut că a băut o sticlă cu coniac și nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat

Clipe de groază pentru o fetiță de numai 9 anișori din județul Iași! Un individ care ar fi trebuit să o protejeze a abuzat-o! În urmă cu două zile, oamenii legii au fost alertați cu privire la producerea unui incident extrem de grav. Astfel, polițiștii au fost informați cu privire la faptul că un individ în vârstă de 51 de ani ar fi abuzat sexual o minoră.
Surse judiciare au afirmat că, miercuri, 28 iulie 2021, minora era acasă, în comuna ieșeană Gropnița, alături de fratele ei. Asta, deoarece mama celor doi copii era internată în spital, având niște probleme de sănătate.

Fratele a mers după sora lui pentru că aceasta nu se mai întorcea acasă

Aceleași surse au precizat că, la un moment dat, fata de 9 anișori i-a spus fratelui ei că va merge în sat, la casa iubitului mamei, pentru a lua ceva. Zis și făcut! Minora a plecat de acasă. La un moment dat, fratele acesteia, văzând că fata nu se mai întoarce, a decis să meargă după ea, la locuința iubitului mamei lor. Numai că acesta a avut parte de o surpriză de proporții când a intrat în casa respectivă. Aceleași surse judiciare au precizat că băiatul „l-a prins în fapt” pe individul în vârstă de 51 de ani în timp ce acesta o abuza sexual pe fată. A fost dată alarma și polițiștii l-au ridicat pe suspect.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here