25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Iulia Vântur, revenire spectaculoasă în televiziune: «O să fie un show internaţional»

De fiecare dată când se întoarce Iulia Vântur (42 de ani) în ţară este sărbătoare! Fosta prezentatoare tv, actualmente actriţă şi cântăreaţă în India, a atras toate privirile la un eveniment monden de zilele trecute și a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! care sunt planurile sale de viitor, din punct de vedere profesional. Despre nunta cu celebrul actor de la Bollywood, încă nici un cuvinţel.

Deşi s-a mutat acum zece ani în India, unde are deja un nume în showbiz şi este mereu în centrul atenţiei şi datorită relaţiei cu îndrăgitul Salman Khan (56 de ani), Iulia nu şi-a uitat ţara natală, familia şi nici prietenii. Aflăm bucuroşi că nu şi-a luat definitiv gândul nici de la cariera în televiziune.

Pentru cei care nu-şi mai aduc aminte sau pentru cei mai tineri, menţionăm că Iulia a început să lucreze în tv ca prezentatoare de ştiri, apoi de divertisment, pentru show-uri precum „Dansez pentru tine” şi „Ferma vedetelor” de la PRO TV.

«O să fie un show internaţional»

Deşi în India şi-a investit timpul şi energia pentru a construi o carieră în alt domeniu, Iulia se mai gândeşte şi la televiziune şi pune la cale un proiect de revenire cu totul special, căci îl are în distribuţie şi pe iubitul ei, Salman…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/exclusiv-iulia-vantur-revenire-spectaculoasa-in-637490.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here