„iUmor” sezonul 10 – Alexandru Ghețan este cel de-al cincilea finalist. Reacția lui Mihai Bendeac

„iUmor” sezonul 10 a început duminică, 14 februarie și se anunță a fi unul spectaculos. Pe scenă vor urca și cei mai talentați concurenți, iar cei trei jurați vor avea și de această dată o misiune grea. Pe parcursul noului sezon, telespectatorii vor avea parte de momente și invitați speciali. De asemenea, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Rămâne de văzut cine va reuși să impresioneze cu talentul său.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au parte de momente speciale UPDATE 18 martie: Alexandru Ghețan a impresionat seara trecută jurații iUmor, dar și pe cei de acasă, astfel că a fost votat și trimis direct în finala iUmor din cel de-al zecelea sezon. Alexandru este prezentator la un post de radio din Republica Moldova, lector universitar, apicultor și a dovedit că merită un loc și în stand-up! “Omul este foarte mișto. Este un om care poate să ajungă în finală”, a fost de părere Mihai Bendeac, iar cei de acasă i-au dat dreptate și l-au votat în aplicația Antena 1 pentru a-i oferi această șansă.  UPDATE 16 martie: Dacă în edițiile trecute s-au întâlnit cu șefi de stat, jurații iUmor îi vor avea în față miercuri, de la 20.30, la Antena 1, pe Maradona și Pablo Escobar, două personalități care cu greu pot fi uitate. Angel Popescu este cel care va intra în pielea lui Maradona, iar rolul nu este cu nimic întâmplător! Actorul a fost fotbalist la Dinamo București, echipă la care a jucat la nivel profesionist. ”Angel Popescu este unul dintre cei mai talentați oameni din sfera asta televizionistică, dar și cel mai mare fan Maradona din România”, a spus Mihai Bendeac. UPDATE 11 martie: Marie Janette a avut seara trecută o revenire de senzație, chiar dacă în sezonul 9 lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. „Am fost întreruptă de juriu și nu am învățat textul cu ideea că o să fiu întreruptă, eu l-am învățat așa ca la școală, ca o poezie, cap-coadă, iar în momentul în care m-au întrerupt creierul meu a dat eroare 404. Am încurcat tot textul și l-am făcut așa ca o salată, dar într-un final a ieșit mai bine decât mă așteptam”, a explicat tânăra, care a fost trimisă în finală.
Citeşte întreaga ştire: „iUmor” sezonul 10 – Alexandru Ghețan este cel de-al cincilea finalist. Reacția lui Mihai Bendeac
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ