21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Jackson, pistolarul de la Husi, mesaje de amenintare pentru victima unui accident pe care l-a provocat!!

PERICULOS… Huseanul care în octombrie, anul trecut, a lovit un pieton si a fugit de la locul faptei, revenind apoi pe furis, ca simplu privitor, în încercarea de a afla dacã politistii sunt sau nu pe urmele sale, s-a ales cu un nou dosar penal pentru „amenintare”. Paul Dan Râscanu, 35 de ani, zis „Jackson”, în loc sã caute împãcarea cu bãrbatul pe care l-a accidentat, a trecut la amenintãri, supãrat fiind cã omul insistã cu procesul. Se adaugã, asadar, pe lângã procesul în care e judecat pentru vãtãmare corporalã din culpã, conducere sub influenta bãuturilor alcoolice si pãrãsirea locului accidentului, si procesul de amenintare. „Totul este din cauzã cã Justitia nu îsi face treaba la timp, prompt, iar asemenea indivizi prind tupeu. Eu sunt cel care am vãzut cu ochii mei cum, anul trecut, acest individ, Râscanu, urmãrea în trafic si ameninta cu un pistol cu bile niste oameni. A fãcut scandal, a spart oglinda retrovizoare a unei masini. Stiti ce au fãcut procurorii de la Husi dupã tot scandalul? L-au lãsat liber pe Rîscanu si i-a lãsat si permisul auto. Drept urmare, el a iesit beat în trafic si a dat peste un pieton. Îmi pare rãu sã spun, dar dacã oamenii cu legea în mânã nu se dovedesc fermi cu asemenea indivizi, ajungem rãu”, spune unul dintre martorii dintr-unul din procesele penale în care „Jackson” este implicat.

Paul Dan Râscanu nu se lasã! Dupã ce cã era cât pe ce sã omoare un om, conducând atât de beat,încât nu mai vedea pietonii de pe stradã, bãrbatul s-a apucat sã îl ameninte pe cel pe care era sã îl omoare. Cu dovezile în acest sens, omul s-a plâns oamenilor legii, care, surprinzãtor, nu au mai fost ca altã datã îngãduitori cu Râscanu. „Chiar este de apreciat cã anchetatorii au luat în considerare amenintãrile fãcute de acest individ. În mod normal, când gresesti, dacã realizezi gravitatea faptelor, te duci si îti certi iertare, cauti sã te împaci, cã toti suntem soferi si mai gresim în trafic. Dar nu te apuci sã ameninti omul cu acte de violentã, care nu se pot reproduce… Eu cred cã aceastã atitudine vine ori din faptul cã el este o persoanã iresponsabilã, iar aici doctorii ar trebui sã îsi spunã cuvântul, ori a prins un tupeu fantastic de când procurorii l-au mai pãsuit. Personal, mã astept si eu sã primesc amenintãri de la el sau de la prieteni de-ai lui, cã ei stiu cã am dat declaratie într-un dosar”, spune unul dintre martorii faptelor lui Rîscanu.

Vecinii lui Râscanu cred altceva: „o expertizã ar lãmuri situatia. Degeaba îl tin închis, dacã lui îi trebuie tratament”

Accidentul rutier în cauzã s-a petrecut în dimineata zilei de 8 octombrie 2021, în centrul municipiului Husi. Paul Dan Râscanu se afla la volanul masinii sale, un autoturism BMW, când a acrosat pietonul. În loc sã îi dea o mânã de ajutor sau sã sune dupã Salvare la 112, Râscanu a pãrãsit locul accidentului. Dupã ce a venit Politia la locul faptei pentru cercetãri, acesta a revenit si el în zonã, strecurându-se printre oameni, în asa fel încât sã asculte ce spun politistii, dacã sunt sau nu pe urmele sale. Numai cã agentii au fost pe fazã si si-au dat seama cã el este cel cãutat. Când i-au pus fiola, alcoolemia s-a dovedit a fi de 0,81 mg/l în aerul expirat. A fost retinut si apoi arestat preventiv. Dosarul a ajuns în instantã, vizate fiind trei infractiuni: vãtãmare corporalã din culpã, conducere sub influenta bãuturilor alcoolice si pãrãsirea locului accidentului. Acum, în instantã, a fost trimis un nou dosar penal pe numele lui Paul Dan Râscanu, pentru infractiunea de amenintare. Chiar si asa, sunt si persoane care îi iau apãrarea.”V-am spus cã îl stim de mic. El are niste probleme medicale cu capul, de face din acestea. Nu face pentru cã e rãu sau pentru cã sfideazã legea, ci pur si simplu este cu ceva afectiuni medicale. Dacã s-ar vrea dreptate în adevãratul sens al cuvântului, l-ar duce la expertizã si s-ar vedea cã, sãracul, nu gândeste cum trebuie. Tot Husul îl stie cã nu e prea bine cu capul. O expertizã ar lãmuri situatia. Degeaba îl tin închis, dacã lui îi trebuie tratament”, spun vecinii lui „Jackson”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Parca era un pistol Bricheta nu pistol cu bile :))) Nici voi nu mai știți ce sa mai scoateți . Sa mă lămurească și pe mn cineva cum este cu zilele astea de spitalizare trebuie sa stai in spital cat nu poți merge sau doar pe foaie cat ar trebui sa te refaci că a doua zi Dl Calfa mergea normal . Poliția a precizat destul de clar că era bricheta acel pistol care în urma percheziției l-au găsit , manevrele încă mai merg la Huși pe stil ” Hai sal ardem că am ciuda pe el ” Lasă că știm noi cine ești :)) Da un hot nu mai prindeți și voi :)))

  2. Un om.care își asumă cele spuse nu își ascunde identitatea tinant cont că omul de care vorbește nu este ceva de speriat , dar cum bine știm la Huși toți sunt Latrai

    • Anonim vezi că este ușor să intri și să vezi de unde sa scris și ce adresa de email folosești dar nu merita efortul :)) Încearcă să faci o faptă bună în același timp in care stai și te holbezi aici

  3. Nu mai mediatizați jeguri din astea…ajung să creadă că sunt importanti in societate și nepedepsiti fiind,comit alte infracțiuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here