-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Jador, pe perfuzii chiar în noaptea de Înviere. Ce a pățit cântărețul

- Advertisement -

Jador și-a pus comunitatea pe jar chiar în noaptea de Înviere, în urma publicării mai multor imagini în care apare întins în pat, cu perfuzia la mână. Se pare că așa și-a petrecut cântărețul seara de Paște, în urma unor probleme de sănătate. Iată imaginile!

În loc să se pregătească pentru a sărbători Paștele în famile, chiar în noaptea de Înviere, Jador a fost luat prin surprindere de câteva probleme de sănătate, care l-au făcut să apeleze la ajutorul medicilor.

Jador, pe perfuzii chiar în noaptea de Înviere

Cântărețul nu s-a simțit deloc bine, așadar la scurt timp acesta s-a afișat pe rețelele de socializare cu perfuzia la mână, chiar cu câteva ore înainte de Paște.

Imaginile publicate de Jador în apropierea miezului nopții, când toți credincioșii erau la Biserică pentru a lua Lumina Sfântă, i-a făcut pe admiratorii săi să se întrebe ce a pățit artistul, aceștia fiind îngrijorați cu privire la starea lui de sănătate. Cântărețul apărea stând întins în pat, cu perfuzia la mână, iar pe chip i se putea citi o stare de rău…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/jador-pe-perfuzii-chiar-in-noaptea-de-inviere-ce-589175.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.