spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Jaf cu facturile românilor! O femeie a aflat că soţul mort din 2019 a „semnat” în 2021 un nou contract cu un alt furnizor de energie electrică

- Advertisement -

Un bărbat, care a murit în 2019, a ”semnat” doi ani mai târziu un nou contract cu un alt furnizor de energie electrică. Asta deși, soția bărbatului încheiase un contract pe numele ei în momentul în care bărbatul a murit.

Jaf cu facturile românilor! O femeie in judeţul Suceava a aflat că soţul mort din 2019 a „semnat” în 2021 un nou contract cu un alt furnizor de energie electrică.

Jaf cu facturile românile. Ce a aflat o femeie când a revenit în ţară din Germania

O femeie din Gura Humorului a avut un şoc în momentul în care s-a întors din Germania. Ea a aflat că are un alt furnizor de energie electrică, deşi nu a făcut niciun demers în acest sens. A mers să vadă de ce s-a intamplat asta şi nu mică i-a fost mirarea când a aflat că s-a semnat un contract cu respectivul furnizor. Cel care a „semnat” noul contract ar fi fost chiar soţul ei. Până aici nu pare nimic ciudat, însă, contractul a fost semnat în luna noiembrie 2021, iar bărbatul este mort din 2019.

Femeia contesta actul şi s-a adresat Protectiei Consumatorului. IPJ Suceava face cercetări pentru a afla cine a semnat contractul respectiv.

Comandamentul pentru Energie, structură special creată de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), verifică modul în care unele companii furnizoare de energie electrică și gaze naturale au respectat legislația în vigoare și drepturile consumatorilor persoane fizice, dar și felul în care acestea au reacționat, ca urmare a controalelor ANPC întreprinse. Până acum doar la unul dintre furnizori, ANPC a cerut refacerea a peste 2,2 milioane de facturi pentru că nu au fost compensate…https://www.romaniatv.net/jaf-cu-facturile-romanilor-o-femeie-a-aflat-ca-sotul-mort-din-2019-a-semnat-in-2021-un-nou-contract-cu-un-alt-furnizor-de-energie-electrica_6163888.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Cel puțin la IPJ Suceava au înțeles că este vorba de infracțiunile de fals, înșelăciune. La IPJ Vaslui dacă mai merg să le explic ceva ănchid geamul de la camera ofiterului deserivicu să vorbesc singur. Astfel de practici neoneste din partea angajatilor unor societati comerciale care vânează contracte de pe urma cărora primesc bani sunt infracțiuni clare și ar putea fi chiar arestați autorii unor astfel de inselăciuni ordinare dacă politistii de la IPJ Valsui di de prin alte locuri ar ști practica judiciară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.