24 C
Vaslui
04-iul.-2022

Jaf cu final spectaculos la Gara din Iași! Un tânăr cu probleme psihice, eliberat de la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, a intrat într-un magazin de bijuterii și a vrut să plece cu banii. Ce a urmat depășește orice limită. Până și polițiștii au încremenit!

Scene incredibile surprinse la Iași! Un tânăr a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din zona Gării. După ce a intrat în magazin și i-a cerut vânzătoarei bani, s-a făcut nevăzut, dar nu înainte de a primi un jet de spray lacrimogen în față. Femeia care se afla după rafturile cu bijuterii nu s-a pierdut cu firea și i-a ținut piept bărbatului. După ce a plecat din magazin, individul și-a mai încercat o dată norocul și i-a smuls unei tinere un telefon din mână, tot în aceeași zonă.

Un tânăr pus pe rele i-a lăsat cu gura căscată până și pe polițiști. Joia trecută, Bogdan Stoican, un tânăr de loc din localitatea ieșeană Mironeasa, s-a gândit să facă bani ușor. A mers în zona Gării Iași și a intrat într-un magazin de bijuterii. I-a spus vânzătoarei să-i dea banii din încasări ca să o lase în pace. Femeia nu s-a pierdut cu firea și a pus mâna pe un spray iritant. După ce i-a pulverizat substanța în față, vânzătoarea a dat alarma, însă tânărul a fugit. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului și au început să facă verificări. În timp ce oamenii legii discutau cu vânzătoarea de la magazinul de bijuterii, Bogdan Stoican mai încerca să dea o lovitură. De data aceasta, însă, a mers pe lângă o tânără care avea un telefon în mână și i l-a smuls…https://www.bzi.ro/jaf-cu-final-spectaculos-la-gara-din-iasi-un-tanar-cu-probleme-psihice-eliberat-de-la-spitalul-de-psihiatrie-padureni-grajduri-a-intrat-intr-un-magazin-de-bijuterii-si-a-vrut-sa-plece-cu-banii-ce-4322815?utm_source=website&utm_medium=deschideri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here