Jaf cum numai în filmele cu mafioți poți vedea! Femeia unui om de afaceri a fost legată cu cabluri și a privit toate scenele din propria vilă! Un racket moldovean a pus la cale un furt de peste 100.000 de euro!

Vila unui om de afaceri a fost spartă de doi indivizi mascați. Unul dintre suspecți a fost prins de procurorii ieșeni. Cei doi au luat din seifuri bani și bunuri de 114.000 de euro, printre care și un pistol Heckler & Koch, după un jaf ca-n filme

O spargere ca-n filme l-a lăsat pe un om de afaceri fără 114.000 de euro și fără un pistol Heckler & Koch. Jaful a fost comis de doi indivizi mascați. Unul dintre cei doi suspecți a fost prins recent de procurorii ieșeni. Suspectul a fost reținut, iar, mai apoi, a ajuns în fața instanței.
Judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au admis, de altfel, cererea de extrădare formulată de autoritățile germane, în cazul lui Stas Malașevschi (30 de ani).

„Instanța admite sesizarea formulată de Tribunalul Offenburg (Germania) pentru executarea mandatului european de arestare emis pe numele persoanei solicitate Stas Malașevschi, în vederea cercetării pentru comiterea unor infracțiuni. Constată că persoana solicitată a consimțit la predare. Dispune predarea persoanei solicitate către Tribunalul Offenburg. Menține starea de arest a persoanei solicitate pentru 30 de zile. Definitivă”, au precizat magistrații ieșeni.

Un om de afaceri din Germania, jefuit de doi indivizi mascați: el și soția lui, legați cu cabluri

Recent, autoritățile germane au emis un mandat european de arestare pe numele lui Stas Malașevschi. Conform anchetatorilor din Offenburg, individul ar fi participat, în urmă cu câteva luni, la un jaf ca-n filme….https://www.bzi.ro/jaf-cum-numai-in-filmele-cu-mafioti-poti-vedea-femeia-unui-om-de-afaceri-a-fost-legata-cu-cabluri-si-a-privit-toate-scenele-din-propria-vila-un-racket-moldovean-a-pus-la-cale-un-furt-de-peste-100-00-4033936?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ