9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Jaf în locuinţa unui milionar în euro. Pedepsele finale primite de hoţii care au furat bani şi bijuterii

- Advertisement -

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat, după patru ani de judecat, hotărârea definitivă în dosarul furtului de bani din locuinţa unui cunoscut om de afaceri din municipiul Sebeş, proprietar al unei societăţi producătoare de pavaje, supranumit şi ”regele pavelelor”.

Instanţa de apel a încetat procesul penal pentru o parte dintre infracţiuni, dar i-a condamnat pe cei patru bărbaţi pentru furt calificat şi spălarea banilor.

Astfel, Ion F. din Sibiu şi Radu C. din Sebeş au fost condamnaţi, fiecare, la câte 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, sub supraveghere, pe un termen de 4 ani. Ceilalţi doi bărbaţi au fost condamnaţi cu executare, motivul principal fiind acela că sunt recidivişti.

Dumitru H., din Sebeş, a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 7 ani şi 20 de zile de închisoare, în acest dosar el primind 4 ani şi 4 luni după gratii. Mihai A., din Constanţa, a primit 3 ani şi 20 de zile, tot în regim de detenţie.

Magistraţii au dispus achitarea pentru faptele de uz de fals, fals în declaraţii, instigare la uz de fals, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, pentru că a intervenit termenul de prescripţie.

Citeste mai mult: adev.ro/rea9bc

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.