2.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Jaful de două milioane de euro, planificat în sediul Poliţiei. Suma furată şi pedepsele primite de poliţişti

- Advertisement -

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat la începutul lunii aprilie 2022 sentinţa finală în dosarul tâlhăriei comise în oraşul arădean Pâncota, cu complicitatea a doi poliţişti. Sentinţa arată că tâlhăria a fost planificată inclusiv în sediul Poliţiei, tâlharii sperând să găsească un seif cu două milioane de euro.

Poliţiştii Marius-Petru Covaci şi Denis-Alexandru-Nicolae Ţicală au fost condamnaţi definitiv, la începutul lunii aprilie 2022, la cinci, respectiv trei ani de închisoare pentru complicitate la tâlhărie. Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de complicitate la tâlhărie după ce, împreună cu un al treilea complice, l-au ajutat pe un al patrulea inculpat să tâlhărească o femeie de 87 de ani din oraşul Pâncota.

Sentinţa de condamnare a celor patru inculpaţi scoate la iveală că iniţiativa tâlhăriei i-a aparţinut chiar unuia dintre poliţişti, care „le-a propus celorlalţi participanţi să dea o spargere la o casă situată în oraşul Pâncota, unde locuieşte persoana vătămată, cu privire la care inculpatul avea informaţii că există un seif, în care se află o sumă mare de bani”.

Citeste mai mult: adev.ro/rb5gf6

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.