spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

Jaful prin acoperiş de la complexul ERA: noi amănunte. Hocus-pocus cu paznicii căscaţi: daţi afară, apoi reangajaţi

- Advertisement -

Noi amănunte în cazul jafului de la Complexul ERA Park din Valea Lupului, unde hoţii au furat o sumă mare de bani, prin acoperiş. Firma de pază care asigura protecţia complexului a pierdut contractul, venind o alta nouă. Culmea, noua firmă a angajat aceeaşi paznici de la vechea firmă. Iar aceştia vor lucra, de asemenea, în trei ture de zi.

Patronii complexului au considerat că în cazul acestui jaf, cât şi a celuilalt de la Altex, din anul 2015, paznicii se fac vinovaţi de pătrunderea hoţilor în complex tăind acoperişul. De asemenea, potrivit unor informaţii obţinute de către jurnaliştii Ziarul de Iaşi, jaful ar fi fost organizat „la pont”. Concret, hoţii ar fi ştiut că în seara respectivă angajaţii tonetei exchange din complex vor lăsa 30.000 de euro în seif. De asemenea, tot la pont, hoţii ar fi ştiut pe unde să urce pe acoperişul complexului, printr-o zonă unde camerele de supraveghere acoperă o zonă largă şi nu au putere de pătrundere nocturnă.

Tot paznicii au fost acuzaţi că nu au fost în stare să păzească obiectivul, mai ales că jaful a fost întrerupt de către unul dintre gardieni, care a observat cum unul dintre hoţi se urca pe funie, din tonetă, pe acoperiş. Ulterior, gardienii nu au putut să constate decât că hoţii au fugit pe câmpul dinspre Uricani şi s-au urcat într-un autoturism…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/jaful-prin-acoperis-de-la-complexul-era-noi-amanunte-hocus-pocus-cu-paznicii-cascati-dati-afara-apoi-reangajati–362368.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.