spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Jale mare la înmormântarea tânãrului Florin Chiper, mort în accidentul cu ATV-ul! | VIDEO

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ULTIMUL DRUM… Comuna Perieni a fost în doliu! Tânãrul Florin Chiper, de 32 de ani, care a murit în Sâmbãta Mare, a fost condus pe ultimul drum! Sute de oameni, în special tineri, prieteni si fosti colegi de scoalã, precum si rudele apropiate ale lui Florin, au vãrsat lacrimi amare! Familia a fost distrusã: pãrintii, disperati pentru cã si-au înmormântat fiul, iar sotia, pentru cã s-a despãrtit pentru totdeauna de dragostea sa! „Mãi Florin, nu mai are mama putere strigându-te mereu: „ Mãrtisorul meu”, „Floricica mea”! Ce le spun eu copiilor când vor întreba: Unde este tati? De ce nu vine tati acasã?”, striga mama lui Florin, disperatã cã îsi bãga copilul în mormânt! Un gest foarte frumos a fãcut primarul comunei Perieni, Alexandru Iacob, care a fost alãturi de tatãl lui Florin Chiper, care a fost directorul Casei de Culturã din Perieni, si de toatã familia îndoliatã si distrusã de durere, punând la dispozitie sala de mese a firmei sale din Perieni, gratuit, pentru a avea loc pomana copilului familiei Chiper! Dumnezeu sã-l odihneascã!

Vã reamintim cã tragicul accident a avut loc la Cotu Negru, un cartier mãrginas din Bârlad, la capãtul unei liziere. Florin Chiper a plecat cu ATV-ul, unul închiriat din Bârlad, având companie si câtiva soferi Off Road. Când acestia s-au decis sã facã o pauzã de la cursele efectuate, Florin a zis cã el merge sã facã o cursã singur. Au trecut circa 30 de minute si acesta nu venea, asa cã unul dintre soferii unei masini Off Road a plecat dupã el si l-a gãsit într-o groapã, cu ATV – ul rãsturnat peste el. Se pare cã Florin a încercat sã urce un deal, manevrând ATV-ul gresit, iar acesta s-a rãsturnat peste el si l-a ucis. A fost declarat decesul dupã ce cadrele medicale, în frunte cu medicul de pe Ambulanta de Tip C, au încercat aproape imposibilul!

Florin Chiper a fost plâns de un sat întreg, dar si de fosti colegi si sute de tineri din Bârlad!

Tragedia din comuna Perieni, de unde este tânãrul decedat în accidentul cu ATV-ul, este si mai mare, cu atât cu cât peste douã luni urma sã aibã nuntã. Florin Chiper, de 32 de ani, era unul dintre cei mai apreciati tineri din Perieni, avea o firmã de constructii cu care efectua lucrãri de calitate prin tarã! A lãsat în urmã doi copilasi, o fetitã si un bãietel, o sotie înmãrmuritã de durere si doi pãrinti doborâti de vestea disparitiei copilului lor, care a cãzut ca un trãznet în familie, chiar în Sâmbãta Mare, înainte cu câteva ore de Sãrbãtoarea de Paste! Acesta a fost adus acasã, în sicriu, chiar în ziua de Paste, comuna rãsunând de durerea familiei, a sotiei sale si a celor doi copii! Preotii satului au rãmas muti de uimire, când au auzit cã Florin, cel care repara orice, oricui din sat si din tarã, având firmã de constructii, a plecat la Dumnezeu, în timp ce ei îi pregãteau nunta! Ieri, cei doi preoti din comuna Perieni l-au condus pe ultimul drum, fãcând slujba de înmormântare cu lacrimi în ochi! De remarcat cã cei doi copii ai lui Florin, fetita de 5 ani si bãietelul de doi ani, nu au fost adusi la înmormântare pentru ca acestia sã nu fie traumatizati toatã viata de drama care a dus la disparitia pentru totdeauna a iubitului lor tatã.

Lacrimi, Durere, Disperare, Tristete fãrã margini!

Au curs pe paginile de socializare mesajele de adio! Daniela Motrea, prietenã bunã cu Florin si familia sa, a scris la despãrtirea definitivã de Florin ce simteau pãrintii si sotia acestuia lângã sicriul fiului si sotului!

<<Mãi Florin, nu mai are mama putere strigându-te mereu: „Mãrtisorul meu”, „Floricica mea”! Ce le spun eu copiilor când vor întreba: Unde este tati? De ce nu vine tati acasã? Plâng si pãsãrile cerului. O ciocârlie cânta parcã a jale. Te plânge tot satul. Toatã lumea vine sã te vadã. Am venit si eu, dar nu ai mai vorbit cu mine. Te-a strigat mama ta, sã-ti spunã cã am venit sã te vãd, dar în zadar. Am plecat, dar nu ai vrut sã mã petreci pânã la poartã. Te jelesc cei dragi. Peste douã luni trebuia sã-ti vinã la nuntã, iar astãzi au venit sã-si ia rãmas bun de la tine PENTRU TOTDEAUNA. Esti atât de chipes îmbrãcat în ginericã, dar lãutarii nu erau prezenti. Sora ta te striga: „Deschide ochii ãia frumosi, albastri, sã îi mai vãd o datã. Ceartã-mã, spune-mi orice, dar spune-mi.” Offf….. mãi copile, câte durere si câtã suferintã este în jurul tãu! Drum lin în sus ,spre Cer! Dumnezeu sã te odihneascã si sã te aibã în pazã, SUFLET BUN! >>, scrie Daniela Motrea.

Aceasta a avut si curajul sã îi certe serios pe „comentatorii” care si-au revãrsat si în aceastã situatie tragicã, veninul din suflete, împotriva a ceea ce s-a întâmplat! „Nu mai au unii pace nici acum, când esti fãrã suflare! Trebuie sã-si reverse rãutatea si frustrarea, fãrã sã gândeascã cã în urmã ai o mamã, un tatã, o sotie, o sorã si toti cei dragi care vãd ceea ce scriu si aud ceea ce spun despre tine, iar suferinta lor se acutizeazã. Altii au fãcut testul de sarcinã al tinerei vãduve. De parcã dacã ar fi un al treilea copil pe drum, l-ar întretine ei. Ceea ce nu este adevãrat! Numai minciuni scornite! Lãsati acest suflet sã plece linistit, nu-l mai tocati atât. Ce inimã hainã sã ai încât sã arunci cu tot felul de critici asupra unui mort? Ce copil în adolescentã nu a fãcut si rele? Toti au fãcut. Si al meu, si al tãu, si al vostru, nu mai arãtati cu degetul cãtre copilul altuia, vedeti-vã de odraslele voastre!”, i-a apostrofat Daniela Motrea pe cei care nu au o limitã în zvârli cu noroi într-un OM care a murit lãsând o familie sfãrâmatã de durere!

Comentariile prietenilor lui Florin sunt multe, triste si scurte

„Deci vestea cã tu nu mai esti printre noi a venit ca un fulger…nu îmi vine sã cred asa ceva. Dumnezeu sã te ierte, om bun! Odihnã vesnicã , nu te vom uita niciodatã !!!” (Vasile Adrian)

„Nu am cuvinte sã îmi exprim regretul!!! Nu îmi vine sã cred cã ai plecat atât de repede dintre noi si ai lãsat cei doi pui ai tãi în urmã! Dumnezeu te-a luat prea devreme dintre noi ! Dumnezeu sã te ierte ! Drum lin spre cer! Îmi pare nespus de rãu!!” (Andy Andy)

„Ne este greu sã gãsim cuvintele potrivite acum, când am aflat cã o fiintã atât de dragã a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsã si gândurile noastre sunt alãturi de voi. Sincere condoleante! Nu te vom uita niciodatã!” (George Maftei)

„Când timpul este pe sfârsite si o fiintã dragã ne pãrãseste pentru totdeauna, soarele îsi pierde cãldura razelor sale, iar noi purtãm doliul întunericului, care rãmâne în urma lui. Dumnezeu sã te ierte, prieten drag!!” (Bogdan Caleap)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.