spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Jandarm cercetat penal dupã ce a fãcut striptease în timpul serviciului

- Advertisement -

PEDEAPSÃ Dupã ce în urmã cu câteva zile s-a pozat la o petrecere în compania unei tinere, si asta desi era în timpul serviciului, un jandarm vasluian va fi cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui. Pentru cã si-a pãrãsit postul, tânãrul riscã un an de închisoare, dar si pierderea locului de muncã.

O sãptãmânã a durat ancheta internã declansatã de sefii Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Vaslui în cazul jandarmului care a chefuit într-un club din Vaslui desi era de serviciu.

Pentru cã „escapada” nu putea fi trecutã cu vederea, s-a luat decizia sesizãrii Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui, în vederea deschiderii unei anchete penale pentru încãlcarea de cãtre jandarm a articolului 416 din Codul Penal, respectiv pãrãsirea de cãtre militar a postului, a serviciului sau a oricãrui alt loc în care trebuia sã se afle în timpul desfãsurãrii activitãtii. „Pe timpul anchetei interne, s-a constatat cã este vorba de comiterea unei infractiuni si, în consecintã, am decis sã transmitem spre cercetare organelor abilitate. Fapta nu impune sesizarea Tribunalului Militar, asa cã ne-am adresat unui organ de cercetare civilã. Fiind vorba de o faptã penalã, nu s-au stabilit alte sanctiuni pe cale administrativã. În functie de rezultatul cercetãrilor, vor fi luate mãsurile ulterioare”, a declarat Lucian Modoranu, purtãtorul de cuvânt al IJJ Vaslui. În prezent, tânãrul merge zi de zi la lucru si patruleazã alãturi de colegii lui. Ca mãsurã, totusi, i s-a retras armamentul din dotare. Jandarmul are 23 de ani si este sergent major angajat din 2008. Cei din conducerea Inspectoratului Judetean de Jandarmi refuzã în continuare sã-i facã public numele. Vã reamintim cã împreunã cu un politist, acesta s-a fotografiat în timpul serviciului în incinta unui restaurant. Cei doi au spus cã si-au pãrãsit postul deoarce politistul urma sã-i ofere un cadou prietenei sale, care-si serba majoratul. Jandarmul apare într-una din fotografii descheiat la cãmasã si lângã o tânãrã îmbrãcatã foarte sumar. În ce-l priveste pe politist, acestuia i s-a desfãcut contractul de muncã în cursul sãptãmânii trecute. El s-a folosit si de pistolul din dotare pentru a se fotografia cu aceeasi tânãrã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.