11.1 C
Vaslui
26-mart.-2023

Jandarm din Bacău răsplătit pentru curaj după ce a salvat viaţa unui bărbat care încerca să se sinucidă

- Advertisement -

Ioan a fost premiat de Ministerul de Interne pentru că a reuşit să salveze viaţa unui bărbat care îşi înfăşurase gâtul cu mâneca unei bluze pe care o legase de grinzile unui pod dezafectat. Jandarmul a urcat pe podul putrezit şi a reuşit să îi salveze viaţa omului, eliberându-l din strânsoare.

Doi jandarmi au primit distincţii din partea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, pentru activitatea desfăşurată şi pentru rezultatele obţinute în ultimul an.

Au fost premiaţi cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne plutonierul Ioan Ciobotariu, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, şi plutonierul Cosmin Alexandru Dincă, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

„Ioan este jandarmul băcăuan care a reuşit să salveze viaţa unui bărbat care încerca să se sinucidă. Îşi înfăşurase gâtul cu mâneca unei bluze pe care o legase de grinzile unui pod dezafectat. Ioan, care se afla la alergat împreună cu un coleg de serviciu, a urcat pe podul putrezit şi a reuşit să îi salveze viaţa omului, eliberându-l din strânsoare. I-a acordat primul ajutor şi i-a rămas alături până la sosirea echipajelor medicale”, au transmis reprezentanţii Ministerului de Interne.

Citeste mai mult: adev.ro/rf2cic

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.