12.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Jandarm trimis în judecată de Parchetul Militar Iaşi. El şi-a părăsit postul, apoi şi-a ameninţat superiorii cu moartea

- Advertisement -

Un plutonier din cadrul unei unităţi militare aparţinând Jandarmeriei, din zona Moldovei, a fost trimis în judecată de procurorii militari, pentru că a ameninţat cu moartea membrii unei comisii de control.

Un militar cu grad de plutonier adjutant şef a fost trimis în judecată, fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar. El este acuzat de infracţiunile de încălcare a consemnului şi de ultraj, pentru că a ameninţat cu moartea membrii unei comisii de control, care îl chestionau pentru că acesta şi-a părăsit postul fără permisiune. Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, trimiterea în judecată a fost dispusă în 4 august, după ce pe data de 16 iulie 2022 a fost pusă în mişcare acţiunea penală.

„Faptele au constat în aceea că la data de 16 iulie, în jurul orei 10,30, inculpatul militar a părăsit un post de pază din incinta inspectoratului de jandarmi, unde îşi exercita atribuţiile de serviciu, deplasându-se pe o bancă situată la circa 50 de metri, iar în momentul în care a fost supus unui control din partea superiorilor, ce a vizat această primă faptă, a ameninţat membrii comisiei de control afirmând că „are pentru fiecare câte o boabă”, se arată în comunicatul trimis de autorităţi.

Citeste mai mult: adev.ro/rgcgbr

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.