spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Jandarmeria Vaslui caută ofițer specialist auto

- Advertisement -
ANGAJARE… Candidații care vor să ocupe postul de ofițer specialist auto, trebuie să se grăbească să-și întocmească dosarele de înscriere, pentru că termenul de depunere este 12-20 septembrie

LOC DE MUNCĂ… Jandarmeria Vaslui are nevoie de un ofițer specialist auto. Instituția organizează concurs de ocupare a postului prin rechemare în activitate sau încadrare directă. Cei care vor să ocupe o astfel de funcție trebuie să se grăbească să-și întocmească dosarele de înscriere, pentru că termenul de depunere este 12-20 septembrie. “Înscrierea la concurs se realizează online prin transmiterea cererii de înscriere, a cărții de identitate și a declarației de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare scanat la adresa de e-mail resurseumane@jandarmeriavaslui.ro, doar în perioada 12 – 20 septembrie 2022, ora 16:00 (inclusiv). Transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare se va realiza până la data de 23 septembrie 2022, ora 16:00 (inclusiv)”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

Proba de concurs constă în rezolvarea unui test grilă și va avea loc în data de 08 octombrie 2022. “Pentru a participa la concurs, cei interesați trebuie să dețină permis de conducere categoria B și să fie absolvenți de studii universitare de licență – ciclul I Bologna sau studii universitare de lungă durată cu licență din unul din domeniile de licență: ingineria autovehiculelor – toate specializările; ingineria electrică – toate specializările; inginerie mecanică – specializarea inginerie mecanică; ingineria transporturilor – specializarea Ingineria sistemelor de circulație rutieră; științe militare, informații și ordine publică – arma auto sau tancuri. Toate informațiile privind cerințele postului, condiții de încadrare, calendarul concursului, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriavaslui.ro – secțiunea Resurse Umane/ Anunțuri. Relații suplimentare pot fi obținute la sediul unității din Vaslui, strada Călugăreni, nr.100 sau telefonic la numărul 0235/312373, interior 24536 sau 24535 – Serviciul Resurse Umane, luni-vineri, între orele 08.30-16.00”, a mai transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.