spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Jandarmii vasluieni, în ajutorul semenilor! Au mers și au donat sânge la Bârlad, în cadrul campaniei “Donează sânge, salvează o viață”

- Advertisement -

EXEMPLU… Jandarmii vasluieni s-au alăturat campaniei “Donează sânge, salvează o viață”. Astfel, 30 de jandarmi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Bârlad pentru a dona sânge, contribuind prin acest gest la salvarea de vieți omenești.

Această campanie, inițiată, de altfel, de Jandarmeria Română, în parteneriat cu Patriarhia Română, se desfășoară la nivel național. Pe parcursul anului trecut, jandarmii din județul Vaslui au participat la patru acțiuni de donare de sânge, organizate cu diferite ocazii la nivelul instituției. Și individual jandarmii vasluieni merg adesea și își ajută în acest fel semenii, devenind un exemplu de solidaritate. „Gestul simplu, dar nobil, completează spiritul civic al fiecăruia dintre noi, dovedind empatia, dăruirea și respectul față de semenii noștri. Cu această ocazie le mulțumim cadrelor medicale ale Centrului de Transfuzie Sanguină Bârlad pentru amabilitatea și răbdarea cu care ne întâmpină la fiecare activitate de donare. Totodată, dorim să lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor acțiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, au transmis jandarmii vasluieni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

  1. Doriana-Ionica Năstasă este din județul Vaslui și a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București – specializarea Jandarmi cu nota 9,48, cea mai mare de la această specializare. Ea a ales să își desfășoare activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.

  2. „Doriana-Ionica Năstasă este din județul Vaslui și a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București – specializarea Jandarmi cu nota 9,48, cea mai mare de la această specializare. Ea a ales să își desfășoare activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui”, anunță, cu mândrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui.

  3. E plin de zdipa în miliție și jandarmerie…de exemplu azi la ora 15 :00 erau zdipa în bmw ul de miliție la cismeaua moldovenceii….era în dreapta șoferului…una blonda….cine stie cum o cheamă si unde sta…cred ca i tot aia de-acum câteva săptămâni care stătea în stradă la ieșirea din Vaslui spre munteni de sus….zdipa la greu….Azi erau ca niciodata 2 bmw uri orientate cu fața spre negresti….la cișmea….nici nu stiu daca avea radar…stateau în masini…si parca erau la sau băut cafele…asa parea….parca erau copii aia care se adună noaptea în stația de la spital sau ieșirea din Vaslui….

  4. Mulți din cei care comentați nu aveți ocupații, de ce nu donați sânge? Sunteți plini de răutate și ura pe anumite domenii de activitate.

  5. Jandarmeria este o structura militara de forta. Jandarmeria trebuie sa fie cea care, la nevoie, ma apara FIZIC.

    Imi explica si mie cineva cum ar putea acea PITI din poza sa ma apere pe mine cu unghiutele ei frumoase, cu parul desprins si cu un corp de maxim 60 kg?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.