5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Japonia intră pentru a doua oară în stare de urgență

- Advertisement -
Japonia intră pentru a doua oară în stare de urgență din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus. Joi a fost decretată o nouă stare de urgenţă, care vizează zona metropolitană Tokyo şi trei prefecturi adiacente. Măsura stării de urgență intră in vigoare de vineri și se menține până în data de 7 februarie.
Japonia intră pentru a doua oară în stare de urgență
Anunț teribil tocmai din Țara Soarelui Răsare. Din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus, Japonia intră pentru a doua oară în stare de urgență.
Premierul Yoshihide Suga a decretat joi nouă stare de urgenţă, care vizează zona metropolitană Tokyo şi trei prefecturi adiacente. Starea de urgență se instituie începând de vineri până pe data de 7 februarie.

„Declarăm starea de urgenţă întrucât există îngrijorări că răspândirea rapidă a noului coronavirus în întreaga ţară va avea un impact semnificativ asupra vieţii locuitorilor şi asupra economiei„, a declarat premierul japonez.

Locuitorii sunt îndemnaţi să rămână acasă, iar restaurantele şi barurile nu vor mai servi băuturi alcoolice după ora 19:00 şi se vor închide până la ora 20.00. De asemenea, programul de funcţionare al sălilor de sport, magazinelor şi centrelor de divertisment va fi scurtat. Tokyo a raportat joi alte 2.447 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, cea mai mare cifră zilnică înregistrată pentru a doua zi consecutiv. … https://www.bzi.ro/japonia-intra-pentru-a-doua-oara-in-stare-de-urgenta-4102632?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.