spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Jean Pădureanu, în stare critică. Cristiana Copos: „E aproape de moarte, ar trebui eliberat”

- Advertisement -

Jean Pădureanu (78 de ani), cel mai bătrân dintre condamnaţii în Dosarul Transferurilor, se află într-o stare critică. Cel poreclit „Lordul” are zilele numărate, conform soţiei lui George Copos, Cristiana.

Fostul preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa a fost condamnat definitiv, în 4 martie, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani, în dosarul privind transferul unor jucători. Executarea pedepsei a început în ziua în care a fost condamnat şi expiră la 3 iulie 2017, Jean Pădureanu fiind încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

„Când un om e atât de aproape de moarte, mi se pare normal să fie lăsat în pace (…) Ce să mai reeduci la un om de vârsta lui Jean Pădureanu? Îmi spunea soţul meu că, la Jilava, Jean nu mai ţine minte nimic… Acest om ar trebui eliberat. A plătit destul”, a declarat Cristiana Copos, după ce şi-a vizitat soţul.

sursa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/jean-padureanu-in-stare-critica-cristiana-copos-e-aproape-de-moarte-ar-trebui-eliberat-13914667

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.