15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Jennifer Garner, desemnată „Femeia Anului” de către Universitatea Harvard

Jennifer Garner a primit titlul de „Femeia Anului” din partea Universității Harvard, mai exact a Hasty Pudding Theatricals. Actrița americană a fost premiată nu doar pentru cariera sa la Hollywood, dar și pentru acțiunile ei ca filantrop și antreprenor, a anunțat organizația, potrivit yahoo.com

Garner, în vârstă de 49 de ani, va fi invitata de onoare la o paradă prin Piața Harvard, în 5 februarie.

Hasty Pudding Theatricals, care datează din 1844 și se autoproclamă al treilea cel mai vechi grup de teatru din lume, a creat premiul „Femeia Anului” în 1951 pentru a onora persoanele care au adus „contribuții de durată și impresionante în lumea divertismentului”.

Printre vedetele premiate cu acest titlu de-a lungul anilor se numără Viola Davis, Meryl Streep, Katharine Hepburn și Cher.

„Suntem încântați să o onorăm pe Jennifer Garner, care va fi prima Femeie a Anului, premiată în seara de deschidere”, a spus coproducătorul Molly Chiang. „13 Going on 30 a fost filmul cu care am crescut, așa că abia aștept să o întâlnesc”.

Garner este membră a organizației „Salvați Copiii” și a pledat la Capitol Hill și în întreaga Americă pentru mărirea fondurilor destinate acestei fundații. De asemenea, ea a co-fondat compania de alimente organice „Once Upon a Farm” în 2017, cu scopul de a oferi copiilor alimente de cea mai înaltă calitate, cultivate folosind metode durabile…https://www.peroz.ro/divertisment/jennifer-garner-desemnata-femeia-anului-de-catre-universitatea-harvard-65303

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here