spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
26-feb.-2024

Jennifer Grey, mărturisiri despre relația pe care o avea cu Patrick Swayze, colegul ei din ”Dirty Dancing”: ”Eram ca uleiul și ca apa!”

- Advertisement -

Jennifer Grey, actrița în vârstă de 62 de ani, a vorbit despre relația pe care o avea cu Patrick Swayze, colegul ei din ”Dirty Dancing” și, totodată, a oferit detalii inedite despre momentul iconic din filmul care le-a adus celebritatea.

În vârstă de 62 de ani, actrița a cunoscut celebritatea după ce a jucat rolul lui Frances ”Baby” Houseman în filmul ”Dirty Dancing”, lansat în 1987, iar momentul în care aceasta dansează cu Patrick Swayze, care o ridică deasupra capului, a rămas, evident, în memoria multor oameni. ”A fost ceva foarte emoționant!”, recunoaște actrița acum, la mai bine de 30 de ani de la lansarea filmului.

În cadrul unui interviu pentru The Guardian, actrița a vorbit despre relația pe care o avea cu Patrick, care s-a stins din viață în 2009, în urma unui cancer pancreatic. Astfel, ea a mărturisit că acesta era foarte interesat să-i fie bine pe platourile de filmare.

”Patrick a fost un bărbat foarte bun, chiar îi păsa de mine. A fost mereu acolo pentru mine, iar eu aș fi făcut orice pentru el. Dar, cumva, în același timp, eram ca uleiul și ca apa.”, a mărturisit ea, recunoscând, astfel, că deși au avut ”chimie” pe marele ecran, aceștia erau foarte diferiți și nu erau compatibili…https://www.filmnow.ro/stiri/jennifer-grey-marturisiri-despre-relatia-pe-care-o-avea-cu-patrick-swayze-colegul-ei-din-dirty-dancing-eram-ca-uleiul-si-ca-apa-89558

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.