spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

JENNIFER LOPEZ ȘI BEN AFFLECK, REVEDERE CU SCÂNTEI! SITUAȚIA A DEGENERAT RAPID, IAR FANII NU MAI SPERĂ LA O ÎMPĂCARE

- Advertisement -

După escapada din Positano și Paris, Jennifer Lopez s-a întors în Los Angeles. Actrița s-a întâlnit cu Ben Affleck, dar revederea a fost tensionată. Semn clar că lucrurile au degenerat.

Zvonurile privind un divorț iminent între Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din ce în ce mai dese. După ce și-a anulat turneul, artista a plecat în Italia, acolo unde s-a relaxat pe un yacht luxos alături de prieteni. Nici urmă de Ben Affleck! Ulterior, J. Lo a mers în Paris, unde a luat parte la show-ul ”Dior haute couture”. Și de această dată, actrița nu a fost însoțită de soțul ei. Iar problemele din căsnicie i s-au citit pe chip! Jennifer Lopez a părut abătută și a refuzat să vorbească cu presa. Asta, în timp ce Ben Affleck a fost surprins fără verighetă!

Întoarsă în Los Angeles, Jennifer Lopez s-a revăzut cu încă soțul ei. Doar că întâlnirea dintre cei doi a fost cu scântei! Fanii care sperau la o împăcare vor fi dezamăgiți.

Citeste mai multe pe https://www.cancan.ro/jennifer-lopez-si-ben-affleck-revedere-cu-scantei-situatia-a-degenerat-rapid-iar-fanii-nu-mai-spera-la-o-impacare-21025864

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.