24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Jim Carrey critică Hollywood-ul pentru ovaţiile pentru Will Smith: Am fost dezgustat. L-aş fi dat în judecată pentru 200 de milioane de dolari

Jim Carrey a criticat Hollywood-ul pentru ovaţiile în picioare oferite lui Will Smith atunci când a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rolul din filmul „King Richard”, după ce l-a lovit pe Chris Rock.

Victoria lui Smith la gală a avut loc la câteva minute după ce l-a lovit pe Chris Rock pe scenă. Rock a făcut o glumă despre tunsoarea Jadei Pinkett Smith, care s-a ras după ce a dezvăluit că suferă de alopecie, potrivit Variety.

„Am fost dezgustat”, i-a declarat Carrey lui Gayle King (prin intermediul HuffPost). „Am fost dezgustat de ovaţii. Hollywood-ul este pur şi simplu lipsit de coloană vertebrală şi mi s-a părut că acesta este un indiciu clar că nu mai suntem clubul cool”.

Carrey a spus că Smith „ar fi trebuit” escortat afară din sală după ce l-a lovit pe Rock. Rock a refuzat să depună plângere la poliţie din cauza incidentului, dar Carrey a susţinut că asta s-a întâmplat pentru că Rock „nu a vrut bătăi de cap”.

„Aş fi anunţat dimineaţă că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, deoarece videoclipul va rămâne acolo pentru totdeauna, fără echivoc”, a spus Carrey.

„Acea insultă va dura multă vreme. Dacă vrei să strigi din public şi să-ţi arăţi dezaprobarea sau să spui ceva pe Twitter, asta e bine. Dar nu ai dreptul că urci pe scenă şi să loveşti pe cineva peste faţă pentru că spune vorbe”.

Citeste mai mult: adev.ro/r9lkx3

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here