Joe Biden vrea vaccinarea a 100 de milioane de americani în 100 de zile

Președintele ales al SUA, Joe Biden, și-a stabilit un obiectiv de 100 de milioane de vaccinări Covid în primele sale 100 de zile de mandat.

El a spus că primele sale luni în funcție nu vor pune capăt focarului și a oferit câteva detalii despre strategia de lansare, dar a spus că va schimba cursul Covid-19.Prezentându-și echipa de sănătate pentru când va intra în funcție pe 20 ianuarie, el i-a îndemnat pe americani să „se să vaccineze” .

Vaccinul Pfizer va fi aprobat şi pentru americani

Marți, un raport a deschis calea pentru ca un vaccin Pfizer / BioNTech să fie aprobat și lansat pentru americani.

Între timp, președintele Donald Trump a participat la un summit la Casa Albă a programului său de vaccinare Covid, numit Operațiunea Warp Speed ​​și a salutat aprobarea așteptată a vaccinurilor. SUA a înregistrat până acum peste 15 milioane de cazuri de infecție în pandemie și 285.000 de decese, potrivit cercetărilor de la Universitatea Johns Hopkins , ambele maxime globale.

Multe părți ale țării se confruntă cu infecții de vârf, cu un număr record de oameni în spital, unii experți acuzând călătoriile cu milioane de persoane în ultima vacanță de Ziua Recunoștinței.

Președintele ales a participat la o conferință de presă din Delaware, în cadrul căreia l-a prezentat pe procurorul general al Californiei, Xavier Becerra, ca numire în funcția de secretar al sănătății și alegerea lui Rochelle Walensky în funcția de șef al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). … https://www.bzi.ro/joe-biden-vrea-vaccinarea-a-100-de-milioane-de-americani-in-100-de-zile-4085963?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ