11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

Jucãm fãrã opt titulari

- Advertisement -

Ciopârtitã…Pentru meciul de mâine searã, antrenorul Gabi Balint se confruntã cu numeroase absente în lot, nu mai putin de cinci titulari fiind suspendati iar alti trei nefiind recuperati dupã accidentãri. Pentru a reusi sã completeze foaia de joc, staff-ul tehnic a apelat la trei juniori.

Partida de mâine searã pe care Vasluiul urmeazã sã o joace în compania celor de la Universitatea Cluj, reprezintã un adevãrat test pentru jucãtorii care vor intra pe teren. Acestia vor trebui sã demonstreze atât antrenorilor, cât si suporterilor cã pot sã suplineascã cu succes absenta jucãtorilor de bazã. Cinci jucãtori din echipa standard vor lipsi în jocul de mâine din cauza cumulului de cartonase galbene de la meciul cu Astra Giurgiu . Astfel, Milanov, Costin, Buhãescu si Varela vor privi meciul la televizor. Lor li se alãtura si Caue, jucãtor care a primit cartonas rosu în meciul respectiv. Si pentru cã mereu e loc de mai rãu, alti trei titulari nu dau semne de recuperare dupã accidentãrile suferite zilele trecute. Asa se face cã Antal si Sânmãrtean nu au putut termina ultimul antrenament sustinut pe Municipal, fostul gãlãtean acuzând dureri la sold, în timp ce cãpitanul echipei suferã încã dupã accidentarea avutã la picior. Al treilea titular, Sãlãgeanu, nici mãcar nu s-a antrenat cu echipa zilele astea, acestuia recidivându-i o accidentare mai veche la inghinali. Pentru a putea completa foaia de joc, antrenorul Gabi Balint a apelat la juniorii Nenitã, Jitaru si Buziuc, acestia fãcând pentru prima datã în acest campionat o deplasare alãturi de echipã.

“Nu mã asteptam sã am atâtia jucãtori lipsã la un meci. Partida cu Universitatea Cluj era foarte grea si dacã aveam toatã echipa disponibilã. Va fi dificil, dar chiar si în aceste conditii, noi mergem sã obtinem victoria . Pe Sânmãrtean sperãm sã-l putem recupera pânã la ora meciului, în cazul lui Antal lucrurile fiind mai complicate” a declarat antrenorul Vasluiului, Gabi Balint.

Echipe probabile

FC Vaslui: Straton- Charalabous, Celeban, Cordos, Heil, Stanciu,Jumisse, N’doye, Sânmãrtean, Nedzipi, Temwanjera.

Universitatea Cluj: Bosneag- Ciupe, Ninu, Ratiu, Nicola – Muzac, Bucsã -Buleicã, Hidisan, Szekely, Tony

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.