spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

JUCÃTORI DE NATIONALÃ

- Advertisement -

Paul Papp si Lucian Sânmãrtean sunt în vizorul lui Rãzvan Lucescu

RÃSPLATÃ… FC Vaslui ar putea da, dupã o pauzã de mai bine de doi ani, nu unul, ci doi jucãtori la echipa nationalã a României. Selectionerul Rãzvan Lucescu vrea sã îi ia de la Vaslui pe Paul Papp si pe Lucian Sânmãrtean în stagiul de pregãtire pe care prima selectionatã a tãrii îl va disputa în Cipru, în perioada 3-9 februarie.

Evolutiile bune de la echipa de club si pozitia Vasluiului în clasament l-au fãcut pe Rãzvan Lucescu sã si îndrepte atentia si spre tabãra ‘‘galben-verde’’. Reprezentativa României va efectua un stagiu de pregãtire în Cipru în perioada 3-9 februarie, timp în care tricolorii vor participa si la un turneu în care mai sunt înscrise si nationalele statelor Cipru, Suedia si Ucraina. Selectionerul României, Rãzvan Lucescu, va apela cel mai probabil si la doi jucãtori de la FC Vaslui. Este vorba despre fundasul Paul Papp si despre mijlocasul Lucian Sânmãrtean, care au sanse mari sã sã alãture lotului national în mini-turneul din Cipru. Turneul nationalei se va suprapune cu stagiul de pregãtire al ‘‘galben-verzilor’’, asa cã antrenorul Viorel Hizo nu se va putea baza în perioada 3-9 februarie pe cei doi fotbalisti, în cazul în care acestia vor fi convocati. ‘‘Stiu sigur cã un jucãtor va fi convocat la nationalã.’’ a spus Hizo în urmã cu câteva zile, dar a mai lãsat sã se înteleagã cã sunt sanse foarte mari ca un alt fotbalist sã fie chemat la lot.

‘‘Trebuie sã îmi fac treaba la echipã’’

Declarat cel mai bun fundas din Liga I, în anul 2010, Paul Papp este pregãtit sã facã pasul de la tineret la nationala mare. Cu toate acestea, apãrãtorul spune cã important e ca el sã îsi facã treaba la club înainte de a fi convocat, chiar dacã o selectie la prima reprezentativã l-ar bucura. “M-ar bucura nespus un mesaj de la selectionerul Rãzvan Lucescu, dar decizia este a lui. Eu trebuie sã îmi fac treaba la echipã, sã pun umãrul la câstigarea campionatului, si pe urmã vedem.” – Paul Papp.

Programul echipei nationale :

România va participa la turneul din Cipru în perioada 3-9 februarie.

8 februarie: România- Ucraina

8 februarie: Cipru – Suedia

9 februarie: cîstigãtoarele, respectiv învinsele, vor juca între ele.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.