spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Jucătorii Vasluiului își caută echipe

spot_imgspot_img
- Advertisement -
ÎȘI CAUTĂ ECHIPE… Sporting Juniorul Vaslui se destramă! Jucătorii își caută echipe, în timp ce clubul vasluian va continua să activeze la nivel de amatori, în Liga 5.

DORIȚI ȘI NU PREA… Sporting Juniorul s-a retras din Liga 3, iar viitorul se anunță unul sumbru pentru clubul vasluian. “Galben-verzii” își vor continua activitatea în Liga 5, cu o echipă formată din jucători ai defunctei Inter Sport Vaslui, în timp ce fotbaliștii care au evoluat în Liga 3 își caută echipe.

Patronul-antrenor al echipei Sporting Juniorul Vaslui, Cornel Cracea, le-a transmis jucătorilor că echipa nu va mai continua în Liga 3 și că aceștia trebuie să își găsească echipe. Până acum, doar cinci jucători au ajuns la o înțelegere cu alte echipe. Este vorba despre Cristian Sonea (fundaș), Vlăduț Mocanu (mijlocaș), Alex Codreanu (mijlocaș), jucători împrumutați gratis la Rapid Brodoc, Marian Ciobotaru, ajuns la Înainte Modelu (Liga 3), echipă antrenată de Costel Ilie, fost antrenor la Sporting Vaslui, și Alexandru Dohotariu (portar), care a semnat cu CSM Alexandria. Vali Hagiu, Andrei Mihai și Gelu Grigoraș sunt în discuții cu CSM Bacău respectiv Dinamo Bacău, iar Auraș June a fost foarte aproape de a ajunge la un acord cu CSM Alexandria. Atacantul Robert Rusu va reveni la CSM Vaslui, formație cu care a câștigat trofeul Cupei României – faza județeană și a reușit promovarea în Liga 4 Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.