spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
26-sept.-2023

Judecat pentru corupție, șeful Unifarm a dat compania de stat în judecată, cerând echivalentul a 6 salarii de 3.300 de euro pe lună

- Advertisement -

Adrian Ionel se judecă săptămâna viitoare cu Unifarm, în procesul pe care el l-a intentat anul trecut și în care fostul manager cere statului 98.466 de lei, adică aproape 20.000 de euro.

Adrian Ionel a fost trimis în judecată de DNA în octombrie 2020 și a dispărut complet din viața publică. Ionel este cel care a primit pe mână cei mai mulți bani în timpul pandemiei, peste 250 de milioane de euro. Pe 17 septembrie, el va fi judecat la Tribunalul București la al 13-lea termen din dosarul Unifarm 1, în care e acuzat, printre altele, de luare de mită, abuz în serviciu și complicitate la trafic de influență.

Doi judecători de la Tribunalul București au refuzat să facă parte din completul care judecă dosarul de corupție Unifarm. Tot la Tribunalul București există însă și un alt proces, de această dată civil, unde Adrian Ionel este inițiatorul. Ionel cere de la compania publică Unifarm 98.466 de lei. Cum salariul anual publicat de el în ultima declarație de avere era de 197.748 lei, circa 3.300 de euro pe lună, suma cerută companiei de stat reprezintă banii pe care i-ar fi încasat în 6 luni. Dosar plimbat de aproape un an Tribunalul București va analiza cererea lui Adrian Ionel pe 13 septembrie, într-un prim termen al dosarului de la această instanță.
Citeşte întreaga ştire: Judecat pentru corupție, șeful Unifarm a dat compania de stat în judecată, cerând echivalentul a 6 salarii de 3.300 de euro pe lună

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.