Judecãtorii au decis: Stativã, obligat sã plãteascã amenda, dupã scandalul fãcut alãturi de Solomon în shaormerie! | VIDEO

IACA ASA… Magistratii au considerat cã politistii l-au amendat pe bunã dreptate pe deputatul Stativã, dupã scandalul pe care l-a fãcut împreunã cu deputatul Solomon într-o shaormerie din Bucuresti. Cei doi au intrat fãrã mascã si au fãcut un circ de pominã! Contestatia depusã în instantã de cei doi deputati a fost deja solutionatã pe fond în cazul lui Irinel Stativã, iar pentru nepurtarea mãstii si injuriile aduse politistilor, deputatul PSD Irinel Stativã a fost amendat cu 4000 de lei. Adrian Solomon, cel mai vocal în timpul jenantului episod din shaormerie, stã si el cu mari emotii, cãci aproape sigur va pierde procesul desfãsurat la Judecãtoria Sectorului 3 Bucuresti. Trebuie spus cã în toatã aceastã perioadã, din 7 iulie si pânã în prezent, cei doi scandalagii s-au declarat nevinovati, în ciuda imaginilor apãrute în spatiul public, în care s-a vãzut clar cã au sfidat regulile impuse pentru combaterea pandemiei. Scandalul în care au fost implicati nu le-a stirbit din imagine, cu nerusinare, acestia se regãsesc pe listele parlamentare ale PSD, pe locurile 2 si 3 la Camera Deputatilor pentru un nou mandat.

La Judecãtoria Sectorului 3 Bucuresti s-a pronuntat în sentintã în scandalul în care au fost implicati cei doi deputati PSD, Irinel Stativã si Adrian Solomon, dupã ce au intrat în noaptea de 7 iulie într-un fastfood din Centrul Vechi fãrã a purta masca de protectie. „Respinge ca neîntemeiatã cererea formulatã de petentul STATIVã IRINEL IOAN, în contradictoriu cu intimata DGPMB, împotriva procesului-verbal de contraventie seria … din data de 07.07.2020, pe care îl mentine ca legal si temeinic întocmit. Ia act cã nu s-au solicitat cheltuieli de judecatã. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecãtoria Sectorului 3 Bucuresti, sub sanctiunea nulitãtii. Pronuntatã prin punerea la dispozitia pãrtilor prin mijlocirea grefei, astãzi, 20.11.2020.”, este scris pe site-ul Judecãtoriei Sectorului 3 Bucuresti. Sentinta este datã doar într-un singur dosar, fiecare deputat depunând câte douã contestatii. Celãlalt dosar al lui Irinel Stativã are termen pe 14 ianuarie 2021. În cazul deputatului Adrian Solomon, ambele dosare au termen pe 18 decembrie. Adrian Solomon si Irinel Stativã au dat în judecatã Politia Capitalei, contestând sanctiunile aplicate. Cei doi parlamentari au primit câte douã amenzi, în cuantum de 1.300 respectiv 2.000 de lei, pentru injuriile aduse politistilor si pentru cã nu purtau mascã de protectie într-un spatiu public închis.  Sunt deschise patru actiuni, prin care cei doi parlamentari au solicitat anularea proceselor verbale iar, în subsidiar, înlocuirea amenzilor cu un avertisment sau, mãcar, cuantumul minim prevãzut de lege.

Prima sentintã, cu ghinion pentru Stativã!

Judecãtorii bucuresteni ai sectorului 3 au respins plângerea deputatului Irinel Stativã care a fost amendat cu 2.000 de lei pentru cã nu a purtat mascã de protectie în interiorul fastfood-ului pânã la sosirea echipajelor de politie. Vã reamintim cã cei doi deputati vasluieni, social-democratii Adrian Solomon si Irinel Stativã au fãcut un spectacol de zile mari la o shaormerie din Bucuresti. Potrivit site-ului gandul.ro, parlamentarii ar fi fost sub influenta alcoolului si se aflau la shaormeria din Centrul Vechi în jurul orei 2.00, noaptea. Acestia au fãcut un scandal de pominã, dupã ce li s-a atras atenta cã nu poartã mascã. Adrian Solomon, care este seful Comisiei de Muncã din Camera Deputatilor, l-a luat la întrebãri pe angajatul shaormeriei, folosind un limbaj suburban, nedemn de calitatea de parlamemtar pe care o are.” Bãi, panaramã, tu ai carte verde sã muncesti în România?!” Adrian Solomon a vorbit urât cu politistii. I-a sfidat pe oamenii legii si i-a jignit. <<Noi vã plãtim salariile. Aveti doar 3 luni în Politie. Nu meritati sã purtati haina statului!>>” spunea deputatul Solomon. Deputatul Irinel Stativã, prezent si el la shaormerie, mai conciliant, ce-i drept, este sotul unei judecãtoare de la Judecãtoria Vaslui. Nici trecutul sãu nu este imaculat. Acesta a fost implicat într-un accident rutier, dar pentru cã nu avea asigurare, a încercat sã îl musamalizeze.

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/cine-sunt-deputatii-solomon-si-stativa-care-au-facut-show-total-la-shaormerie-video-audio/

CITITI SI: https://vremeanoua.ro/ciolacu-i-a-trimis-pe-solomon-si-stativa-la-judecata-lui-buzatu/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ